2777
2789

خانمها الان 5 روز از پریودیم گزشته باردارم.. من اصلا بچه نمیخواستم دیگه نمیدونم چه طور شد هنوز 5 روزه تو شوکم... به کسی چیزی نگفتم حتی همسرم نمیدونه چون اون مخالفه سقطه. خودم از سقط میترسم از به دنبا آوردن یه به گناه تواین دنیای بی رحم و تلخ بیشتر... بیاد چی رو ببینه. اینکه خودم 38 سالمه واقعا دیگه سخته برام مادری کردن واینکه گناه این بچه چیه تا بره مدرسه باید یه مادر پیر همراهیش کنه.بدون اینکه کسی هم بازیش باشه. خانمها اونایی که سقط عمدی داشتن میشه تجربه شونو بگن از خوردن قرص میترسم میترسم جوری باشه که من بیمارستان بندازه شوهرم بفهمه قیامت میکنه از  طرفی خودمن نه جسمی نه روحی دیگه کشش ندارم. دو تا پسرام به قدر کافی انرژی ازم گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر و برکت داره با تجربه بهت میگم بزرگش کن . آرزوی ماهاست که بچه داشته باشیم نمیشه

کاشکی خداهمه چیز رو مساوی تقسیم می‌کرد هیچ وقت ناعدالتی نبود... کاشکی لااقل بچه سهم همه خانواده ها میشد. 

خدا خواسته هستش از ی کوچولو هم شرایطش داری نگه کن

من خودمم ماه قبل احساس میکنم جلوگیری ایمن نداشتم منتظرم این ماهی ببینم پریود میشم یا نه پسرمم ۲ سالشه ی درصد باردار باشم نگهش میکنم ب اینجور بارداری ها طرف ما میگن خدا خواسته.

خدا خواسته هستش از ی کوچولو هم شرایطش داری نگه کنمن خودمم ماه قبل احساس میکنم جلوگیری ایمن نداشتم من ...

کاش روحیه شو داشتم. اصلا من بچه دوست ندارم. ولی اگر نشدی دیگه مواظب باش لاقل پسرت بشه 4 سال بعد اقدام کن هر چند. الله پشت سرم هم بچه بزرگ. کنی قبل از اینکه سن بره بالا عالیه

و اینکه برای سقط هزار دردسر داره حتما باید همسرت بفهمه قطعا ی زیان هایی داره یادمه چن سال پیش یکی از دوستام باردار شد ی قرصی گرفت س مرحله گذاشت واژنش افتاد رو خون ریزی و بچه سقط شد اما چن هفته بعد درد شدید شکم داشت سنو ک داد بقایا بچه مونده بود البته اون دوماهه باردار بود 

میترسم از قضاوت اطرافیان میترسم. دور و برم خانواده خودم همسرم همه نهایت دو فرزندن

ی صدم درصد حرف مردم نباید برات مهم باشه مگ سختی و خرج شو اونا میخان بدن ب کسی چ ربطی داره 

خاستی نگهش کنی اصلا نگو ناخاسته بود بگو خدا خواسته،☺️ انشالله خیر و برکتش ببینی بخدا همین میشه چراغ خونت همین میشه دلخوشی میان سالگیت

ی صدم درصد حرف مردم نباید برات مهم باشه مگ سختی و خرج شو اونا میخان بدن ب کسی چ ربطی داره خاستی نگهش ...

ممنون از گرمی کلامت... نمیدونم واقعا من بیشتر از واکنش اطرافیانم میترسم..از اینکه قضاوت بشم. از اینکه بگن جوجه کشی مگه چه خبره

ممنون از گرمی کلامت... نمیدونم واقعا من بیشتر از واکنش اطرافیانم میترسم..از اینکه قضاوت بشم. از اینک ...

قربونت. چرا باید حرف یکی برات مهم باشه ک بخای بچه تو از بین ببری ب عواقبش فکر کن الان اون زنده هست داره قلبش تشکیل میشه دلت میاد بعدشم سه تا میشن نرمال هست

زن عموی مادرم ۱۲ تا بچه داره سال یکی بخدا

ی درصدم کسی چیزی گفت ک اصلا مهم نیست بگو خاست خدا هست بعدشم شما جوانی هنوز ۳۷ سال ک سنی نیست گلم

قربونت. چرا باید حرف یکی برات مهم باشه ک بخای بچه تو از بین ببری ب عواقبش فکر کن الان اون زنده هست د ...

اره منم میترسم که قلبش تشکیل شده باشه ولی میگن احتمالش کمه... نمیدونم کلا حوصله حرف و حدیث شنیدن ندارم. نمیدونی چه قوم شوهری دارم بشنونن میگن لابد ترسیده شوهرش زن بیاره نمیدونن ولله بخدا من اصلا بچه دوست نداشتم چه برسه به سه تا