2777
2789
عنوان

اینجا اینقدر خانم های خونه دار شبیه ملکه ها هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 59 پست

آره

خیلی داری جانفشانی میکنی واقعا

کاملا جدی میگم

چون کار بیرون و خانه داری و بچه داری با هم واقعا ترسناکه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بشنو و باور نکن 

همه چسی میان

والا من در روز  ۲ وعده غذای مفصل میپزم !

مرتب باید چای تازه دم درست کنم !

عین بچه  مدرسه ای ها واسه شوهرم یه عالمه خوراکی ، لقمه ، مغزی جات و غیره میزارم که ببره سرکار ! 

( فقط صبحانه چون جفتمون دوس نداریم ، درست نمیکنم ) 

اگه شوهر وظیفشه بیرون کار کنه

منِ نوعی هم باید وظیفه ی خودم بدونم ، اونهمه امکاناتی که همسرم در اختیارم قرار داده رو قدر دانش باشم 

و  واسه محیط خونم سنگ تموم بزارم و گرم نگهش دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم اگه شاغله همسر باید در کار خونه مشارکت کنه، انصاف نیست بار خانه داری و کسب درامد روی زن باشه مگه اینکه ساعت کاری مرد زیاد باشه

(زن حتی اگه درامدش رو وارد زندگی هم نکنه باز داره خرج خودش رو میده و از بار اقتصادی خانواده کم میکنه)

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

منم نظرم اینه خونواده اسمش روشه هرکسی یه گوشه ی کارو میگیره از روی محبت بهم کمک میکنن تا زندگی بهتر بشه  

ولی یکی از  کاربرای بی فرهنگ می‌گفت بعضیا خودشونو نوکرو کلفت شوهراشون می‌دونن و به اینکه باوجود اینکه شاغل نبود  تو خونه هیچ کاری انجام نمی‌داد افتخار میکرد ومیگفت شوهرم هم چیزی نمیگه بقول قدیمی‌ها در دیزی بازه حیای گربه کجاست شوهرت حالا بدلایلی بهت چیزی نمیگه تو خودت بدون اینکه شاغل باشی تو خونه کاری انجام نمیدی و هیچ گرفتاری خاصی نداری  احساس انگل بودن نداری تو زندگی 

من خونه دارماز صبح ساعت ۹ تا الان ۵ دقیقه بیکار نبودمکجام ملکه سالان تو دستشویی م بیکار شدم گوشی دست ...

عزیزم

والا منم شاغلمامروز روز بیکاریم بود فقط جام تو دستشویی حموم بود در حال شستن

⁦♥️⁩

وقتی خانه دار بودم بیشتر خرج میکردم ..ماهی ۲ یا ۳ تا مانتوتقریبا یک ساله میرم سر کار ..بخدا چند ماهه ...

چون ارزش پولت را میدونی و میفهمی برای هزارتومن هزار تومنش چقدر زحمت کشیدی .....بعدم وقتت کم میاد و پول ها هم بی ارزشتر شده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان چون شما شاغلی خانومای خونه دار اخ و پیف شدن خونه دار بودی شاغلا بد بودن چکار به کار بقیه دارین ...

گفت که خونه داری هم نمیکنن 

واقعا هم راست میگه بعضی خانوما انگار هنر کردن همین که زن هستن و با اون مرد ازدواج کردن لطف کردن نه درآمد دارن نه کار خونه بلدن انجام بدن نه غذا نه بچه داری 

البته من ندیدم تو اطرافم کسی که واقعا هیچکدوم اینا رو انجام بده که اگه باشه واقعا یه تیکه گوشت بی خاصیت بیشتر نیستن خب آدم بلاخره بااید یه کار مفیدی انجام بده یا نه 

منم نظرم اینه خونواده اسمش روشه هرکسی یه گوشه ی کارو میگیره از روی محبت بهم کمک میکنن تا زندگی بهتر ...

دیگه اینم درست نیست

زندگی یا باید سنتی باشه یا مدرن با تقسیم کلی وظایف، مشکل اینه که بعضی ها میگن زن خانه دار ملکه هست در حالی که هیچ ملکه ای کار خونه انجام نمیده و کلی خدم و حشم داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.