2777
2789
عنوان

اینجا اینقدر خانم های خونه دار شبیه ملکه ها هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون اینجا نصفش الکیه بعدم تو اجتماع همه جور ادمی هست ، من ب ادمی که تو بهش میگی ملکه میگم ...گشاد تنبل 🤣 

ادمی که تو اجتماع و خانواده نقش پررنگی نداشته باشه و مسئولیت پذیر نباشه دیگه درحد ی خانه داری ساده که همه ما بلدیم به درد جرز دیوارمیخوره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان چون شما شاغلی خانومای خونه دار اخ و پیف شدن خونه دار بودی شاغلا بد بودن 

چکار به کار بقیه دارین آخه شماهم نرین سرکار انگار پول شو میدید به اونا که کار نمیکنن 

هر کسی اختیار خودشو داره 

والا اینجا من ملکه ندیدمهمه شوهر ذلیل و بدبخت و کتک خور بودن اکثرا

همون خانما که گفتی در تاپیک زنان شاغل اصرار دارن که ملکه ان😊

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من جز افسرده بودن یک فرد 

درکی از افرادی که به نظافت منزل و خورد و خوراکشون بها نمیدند ندارم 

جدیداً مد شده اگر برای خودشون هم آشپزی کنند یا به زندگیشون روح و جان بدند شده وظیفه 

نمی‌دونم دقیقا زندگی براشون چطور معنا شده 

ولی یک سری افراد درک صحیحی از زندگی ندارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اینجا طوری حرف میزنن واقعا انگار ملکه هستن😐

نه بابا. این یه جور مکانیسم دفاعیه. دارن به خودشون دلداری میدن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هزاران هزار لایک به تو یه جوری میگن میشینیم تو خونه مثل ملکه ها انگار ملکه ها صبح تا شب بشور بساب و ...

فدات 

من والا دو روز پشت هم خونه بمونم میزنه به سرم اصلا نمیتونم تصور کنم