جو رو از شب قبل خیس میکنم توی قابلمه دو عدد پیاز را نگینی خرد میکنم و تفت میدم یه کم که طلای شد جو رو اضافه میکنم بال یا سینه مرغ رو اضافه میکنم نمک،فلفل سیاه و زردچوبه میزنم دو لیوان هم آب قلم و یه کم آب جوش میریزم بعدش چهار پنج تا هویج رو ریز خرد میکنم رنده دوست ندارم با چاقو ریز میکنم و اضافه میکنم بعد دو ساعت فلفل دلمه ای نگینی شده اضافه میکنم بعد نیم ساعت آماده است گاز رو خاموش میکنم زرشک شسته سده، ترخون خشک دو قاشق، آبلیمو یک سوم استکان و مقداری فلفل سیاه اضافه میکنم موقع سرو هم جعفری خرد شده میریزم روش😍