2777
2789
عنوان

منطق مرد عوضیع ایرانی

134 بازدید | 13 پست

اینه که زن بره بیرون کار کنه یک شغل خوب و عالی هم داشته باشه تایم کاریشم کم باشه بعد حقوقشم بده دست شوهرش مدیریت کنه (جالبه از نظرش مایی که عرضه داریم پول در بیاریم عرضه نداریم پولو خرج بکنیم)

بعد بیاد خونه خسته نباشه حالش خوب باشه روحیه اش عالی باشه قربون صدقه شوهرش بشه حتی اگر برینه پس کله اش شوهرش

و همه کارارو بکنه غذاش درست باشه بیاره مردک کوفتش کنه بعد زنه جمع کنه ببره بشوره بعد چایی بعد ناهارو بیاره بعد شوهرشو ناز نوازش کنه کله‌مرگشو بزاره 

از بس تو این فیلمای مزخرف صداوسیما این چیزا رو نشون دادن اگر برگردم عقب حتی یک روز پای این فیلما نمیشینم

حالم از همشون بهم میخوره 

کاش از رو زمین نابود بشن همشون

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خواستگار داشتم میگفت حقوقت باید بدی به من مدیریت کنم ,دقیقاایشون توصیف کردی😄

همشون همینن بعضیا اولش لو میدن بعضیا نه البته شوهرم تاحالا مستقیم نگفته بده ولی بدش هم نمیاد

همشون همینن بعضیا اولش لو میدن بعضیا نه البته شوهرم تاحالا مستقیم نگفته بده ولی بدش هم نمیاد

من اصلا نمیذارم پولم بمونه ،پول نیومده حسابم چالشو میکنم🤦‍♀️😅

مردا معلومه بدشون نمیاد اصلا نباید بهشون رو داد

از چی میسوزم یه جوریم میگن مدیریت اخه تو چی بلدی از مدیریت پول بخدا کاش حداقل عرضه داشته باشه همه جا هم سرش کلاه میذارن تو خرید عادی خونه ام نمیدونه چیو از کجا بخره ارزون دربیاد بعد سر اینکه من واجبات زندگیم میگیره باسنش میسوزه ،منم اصلااااا برام‌مهم نیست 

قبلا باز دلم میسوخت میگفتم خریدا رو خودم‌میکنم و الان همونم انداختم گردن خودش ،والا به من چه حرص بخورم پیر بشم اقا پاشو بندازه رو پاش ،یه غری هم سر من بزنه

از چی میسوزم یه جوریم میگن مدیریت اخه تو چی بلدی از مدیریت پول بخدا کاش حداقل عرضه داشته باشه همه جا ...

شوهر من که پولا رو گم و گور میکنع بار ها بهمون کسی کادو داده بی نشون شده اصلا معلوم نیست چیکار میکنع پولای خودشم همینطور میخواد پولای منم بگیره همینجوری بکنه میسوزه من نیاز های خودمو برطرف کنم چیزایی که دوست دارم بخرم البته من اهمیتی بهش نمیدم و اونم چیزی نمیگه زیاد ولی هر وقت با پول خودم یچیز گرون بخرم میگع چرا انقدر گرون خریدی تو مدیریت بلد نیست

شوهر من که پولا رو گم و گور میکنع بار ها بهمون کسی کادو داده بی نشون شده اصلا معلوم نیست چیکار میکنع ...

دقیقا عین شوهر من

خداروشکر اینم دیگه قیمت نمیپرسه ،اوایل میپرسید کمتر میگفتم یا میگفتم با تخفیف خریدم ،بعدم خیلی جدی بهش گفتم اونجوری که تو دوست داری من قدر یه دونه برنجم بدونم ریال ریال برات جمع کنم نمیتونم ،خونه بابامم اینجوری نبودم ،دیگه جمع کرد

دقیقا عین شوهر منخداروشکر اینم دیگه قیمت نمیپرسه ،اوایل میپرسید کمتر میگفتم یا میگفتم با تخفیف خریدم ...

شوهر من نمیتونه با واقعیت کنار بیاد 

من از سرکار اومدم میگه ناهار بیار بخورم گفتم تو بیار میگه نه

چون تصورش از زن یک موجود خستگی ناپذیر خیلی مهربون و کاریه که از سرکار اومد بیاد غذا دهن این بکنه 

منم بردم واسش ریختم گذاشتم جلوش خودم اومدم بخوابم

دقیقا عین شوهر منخداروشکر اینم دیگه قیمت نمیپرسه ،اوایل میپرسید کمتر میگفتم یا میگفتم با تخفیف خریدم ...

تاره غذا هم خودم دیروزش پختم

شوهر من نمیتونه با واقعیت کنار بیاد من از سرکار اومدم میگه ناهار بیار بخورم گفتم تو بیار میگه نهچون ...

چقدر بی درک 

بهش بگی نمیخوای بری سر کار چی‌ میگه؟ اینجوری که نمیشه بابای من که الان نزدیک ۶۰ سالشه چون مامانم هنوز کار میکنه،تو خونه کار میکنه