2777
2789
عنوان

من چم شده چرا اینجوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست
ازش کینه داری؟

کینه ندارم اصلا دلم اینجوری نیس کینه بگیره حتی بدیهاشو زود فراموش میکنم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت تاثیر ساعات سعد و نحس یا دعا و طلسم

خب باید چه خاکی تو سرم کنم حالا 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

شاید حامله شدی

جدی؟

اخه یادمه سر بارداریه اولم سه ماه ازش بدم میومد ولی تا یه حدودایی مطمعنم نیستم شکم دارم ولی 😂🥱

جدی؟اخه یادمه سر بارداریه اولم سه ماه ازش بدم میومد ولی تا یه حدودایی مطمعنم نیستم شکم دارم ولی 😂🥱

برو یه بیبی چک بزن من خیلی از زنها رو دیدم موقع بارداری بشدت حالشون از همسرشون بهم میخورد

من امروز حسم این بود حتی شوهرم عصبانی شد از رفتارم رفت بیرونباز طاقت نیاورد پیام فرستاد چرا اینجوری ...

افرین 😂من دلم نمیخواد بیاد خونه

اره جدیدا زیادی با شوخی بهم میگه ک.س ک.ش هی میگم نگو هی میگه بدتر میکنه

پس حق داری چقدر عوضی و بیشعوره 

یبار همین فشو بهش بده واکنششو ببین چجوری از شخصیت خودش دفاع میکنه بعد میفهمی چجوری داره شخصیتتو له میکنه که بی ارزشت کنه

افرین 😂من دلم نمیخواد بیاد خونه

میفهمم😄 فکر میکردم فقط خودم اینجوریم

میدونی من خاطرات قدیم یادم میوفته ،عصبی میشم

دوماه بود با هم بودیم با یه اکانت فیک پیام داد مهندس فلانیم و ازتون خوشم اومده خیر سرش میخواست منو امتحان کنه

انقدرم تابلو بود که فهمیدم خودشه الان دو روزه اون حرکتش هی سرم میچرخه ،فقط منتظرم بخدا شروع کنه حسابی سر اون داستان خودم تخلیه کنم ،مردک احمق چییییییپ

نمیدونم چرا اون موقع جرش ندادم،انقدر که ساده بودم زود میگذشتم ازش

زنارو با چرتو پرت و خرافات سرگرم میکننمیگه شوهرش فش ناموسی بهش میده هرچی میشه پناه میبرید به خرافات

خرافه نیستا ولی

خیلی اثر دارع

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲