2777
2789
عنوان

تو تربیت بچه هاتون سخت گیری کنید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 169 پست
موهاشو میکشیم گازش میگیریم ک تا عمر داره یادش نره😂ولی بطور کلی موافقم

امیدوارم یاد بگیرین

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسم مهم نیست در موردم چه طوری فکر میکنن

واقعیت گفتم 

کم سنی 

جای تو اینجاها نیست 

دیروز یکی تاپیک زده بوده از شوهرم کتک خوردم 

خودتو هلاک کردی

وای مگه زن رو می‌زنند 

من زن بگیرم نمیزنم 

آقایون بزارید زنا شما رو بزنند😂

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

واقعیت گفتم کم سنی جای تو اینجاها نیست دیروز یکی تاپیک زده بوده از شوهرم کتک خوردم خودتو هلاک کردیوا ...

الانم میگم 

من زن بگیرم نمیزنمش

اون منو تا صبح بزنه من نمیزنمش

یکی ام پیدا میشه دست بزن نداره هیچکس باور نمیکنه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الانم میگم من زن بگیرم نمیزنمشاون منو تا صبح بزنه من نمیزنمشیکی ام پیدا میشه دست بزن نداره هیچکس باو ...

خب مشکل همین‌جاست 

یکی تاپیک زده دردو دل کنه 

تو هم اون وسط از خودت تعریف میکردی 😂

بخاطر همینه میگم کم سنی 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب مشکل همین‌جاست  یکی تاپیک زده دردو دل کنه  تو هم اون وسط از خودت تعریف میکردی 😂 بخا ...

این همه واسم درخواست اومده من توجهی نکردم

من دنبال چیزی نمیگردم 

با کسی ام کاری ندارم

نه درخواست میدم 

نه درخواست قبول میکنم 

نه هدفی از اومدنم به اینجا دارم

من دفاع شخصی بلدم. اولین قانونش اتفاقا اینه که خودتو در معرض خطر قرار ندی.

شما فرض کن یه معتاد خمار سر راهت هست که پول لازمه به هر شکلی شده. دوتا خانوم هم سر راهش هستن. از اونی که ظریف و پاشنه بلند و کلی طلا و گوشی گرون دستشه زورگیری میکنه یا اونی که به نظر میاد بدن ورزیده ای داره و کتونی پاشه و گوشیش دیده نمیشه معلوم نیست تو کیفشه یا جیبش و اصلا بیارزه به ریسکش؟

خودم اگه توی خیابون گوشیم زنگ بخوره میرم توی یه مغازه ای جواب میدم اونم در حد ضرورت که مزاحم نباشم. قبل از رسیدن به خونه یه جای امن کلیدمو درمیارم توی دستم میگیرم که جلوی در معطل نشم. حتی یک طلای کوچیک هم به دخترم آویزون نیست. بارها زنگ زدم به شوهرم بیاد دنبالم که تنها نباشم. بحث تونستن نتونستن نیست بحث احتیاطه وگرنه یکی دو بار پیش اومده که مجبور شدم از خودم دفاع کنم و تونستم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
خوبه فکر کردم سنتون کمهپسر من 15سالشه تا حالا باشگاه نرفته چون خودم به فضای باشگاه اعتماد ندارم

چرا خب 

بفرستش بره

دیگه از فضای کوچه خیابون بدتر نیست که

من دفاع شخصی بلدم. اولین قانونش اتفاقا اینه که خودتو در معرض خطر قرار ندی.شما فرض کن یه معتاد خمار س ...

ای کاش همه مثل شما باشن

ای کاش آدم هایی مثل شما زیادتر بشن

بستگی به علاقه بچه داره بابای من نظر شمارو داشت چند سالم منو فرستاد تکواندو و تنها کسی که تو اون باشگاه پیشرفت نکرد من بودم که از همه زودتر شروع کرده بودم و هیچوقت تکواندو و ورزش های خشن رو دوست نداشتم شنا و رقصو اینجور ورزش ها رو دوست داشتم هیچکسم الان نمیتونم بزنم از دلم نمیاد بستگی به ادم داره 

ولی از حق نگذریم تو بچگیم هر فن تکواندو رو روی یکی از هم سن هام تو فامیل پیاده کردم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

بستگی به علاقه بچه داره بابای من نظر شمارو داشت چند سالم منو فرستاد تکواندو و تنها کسی که تو اون باش ...

همینم که تو بچگی زدیشون خوبه

من دفاع شخصی بلدم. اولین قانونش اتفاقا اینه که خودتو در معرض خطر قرار ندی.شما فرض کن یه معتاد خمار س ...

باید سعی کنیم خودمون رو تو معرض خطر قرار ندیم

از جاهای خلوت رفت و آمد نکنیم

بخاطر پز دادن الکی گوشی رو نگیریم دستمون 

تو پیاده رو کیف شونی رو همیشه به سمتی که دیواره بندازیم 

خفتگیرها خودشون میدونن سراغ چه آدمایی برن 

به قول شما کسی که بدن ورزیده تری داره قد بلندتری داره یا کتونی پاشه احتمال خفت کردنش کمتر میشه

الانم میگم من زن بگیرم نمیزنمشاون منو تا صبح بزنه من نمیزنمشیکی ام پیدا میشه دست بزن نداره هیچکس باو ...

یکی پیدا شده ؟؟؟ چرا فک میکنی تمام مردای کوچه خیابون دارن بقیه رو میزنن و تو خیلی آروم یه گوشه نشسته داری موزتو میخوری؟؟ نمیدونم کجا زندگی میکنی که زنای دور و برت فقط کتک میخورن. والا ما تا حالا ناخن کسی هم بهمون نخورده

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»