2777
2789
عنوان

تو تربیت بچه هاتون سخت گیری کنید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3207 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا زندگی میکنی که دور و برت زنا دارن کتک‌ میخورن؟؟

تو همین نی نی سایت خیلی ها کتک میخورن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

حق با شماست🌹

از همه معذرت میخام بابت این تاپیک

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

هدفتون خوب بود چرا معذرت ؟من یادم نمیاد مجازی چیزی گفته باشمکلامم باعث رنجش بشهاگه اینگونه احساس شدا ...

نه تقصیر من بود 

ببخشید

استارتر تو پسری 

و به وفور دیدم خیلی خودتو میخوای،شیرین کنی 

احساس میکنم کم سن هم هستی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

داداش ی لگد به وسط پاتون کفاف میده نترس جاش برسه بلدیم دفاع کنیم

ای کاش همه مثل شما بودن

استارتر تو پسری و به وفور دیدم خیلی خودتو میخوای،شیرین کنی احساس میکنم کم سن هم هستی

واسم مهم نیست در موردم چه طوری فکر میکنن

داداش ی لگد به وسط پاتون کفاف میده نترس جاش برسه بلدیم دفاع کنیم

اینو باید به اونایی میگفتی که احساس میکنن زورشون به مرد نمیرسه