2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی نوزاد در حالت خوابیده

73 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی بوده نوزادش در حالت دراز کشیده ارتباط چشمی داشته ولی در حالت ایستاده وتو بغل ارتباط چشمی کمی داشته و خوب شده باشه  دخترم الان چهار ماهش هست تو حالت دراز کشیده ارتباط چشمی داره ولبخند اجتماعی هم گاهی اوقات داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم

نترس تو نوزادی هیچی مشخص نیست خیلی از اوتیستیک ها حتی تا سه سالگی ارتباط چشمی داشتن لبخند اجتماعی داشتن حرف زدن یهو پسرفت کردن تا حالا هیچکی نتونسته تشخیص بده چرا این بیماری به وجود میاد معمای قرنه تا سه سالگی هیچی مشخص نیست بیخود به خودت استرس نده

نترس تو نوزادی هیچی مشخص نیست خیلی از اوتیستیک ها حتی تا سه سالگی ارتباط چشمی داشتن لبخند اجتماعی دا ...

اگه اوتیسم باشه خیلی بده خیلی میترسم زندگیم سخت برم  گذشته اینم بخواد اضافشه هیچی دیگه 

نترس عزیزم انشالله ک چیزی نیس

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

اگه اوتیسم باشه خیلی بده خیلی میترسم زندگیم سخت برم گذشته اینم بخواد اضافشه هیچی دیگه

می‌دونم میفهممت اتیسم واقعا سخته هرکسی تحمل بچه اتیسمی. نداره ولی خیلی دلم میخواد بدونم چی باعث شده انقد به بچت حساس بشی حتما خیلی تو اینستا میچرخی اینستا و باور نکن همینطور گوگول چرت زیاد میگن متخصص باید تشخیص بده اونم تا سه سالگی ممکن نیست ینی میخای تا سه سالگی گریه کنی؟ببین اتیسم انقد پیچیدس که حتی  دکترا هم با چند جلسه ارزیابی به سختی تشخیص میدن دوست من می‌گفت بچه من واکنش به اسم و تماس چشمی نداشته ینی باید صدرصدی اتیسم میبود ولی اتیسم نبوده بچه من شک ندارم ک اتیسمه فعلا دکتر نبردم ولی خب سه سالشه و حرف نمیزنه و نه تماس چشمی داره و کلیشه زیاد داره ولی خب میخام تشخیص قطعیشو از دکتر بگیرم منم اوایل ب حدی ناراحت بودم که بیست کیلو کم کردم ولی نمیشد ادامه داد با اون حال زندگیم داشت از هم میپاشید و چه کنم میشه با تقدیر جنگید بنظرت؟نمیشه که تا آخر عمر خود خوری کنم نترس همین

کارم شده گریه دارم دیونه میشم

دیوونه نشو و بهش فکر نکن به بچت برچسب نزن دیوونه باید چند تا علایم کنار هم. باشه که بگیم اتیسمی فقط چون تماس چشمی نداره؟؟ خود دکترا میگن پنج شیش تا علایم کنار هم باشه بچه من به حدی پرخاشگره حد ندارع جیغ و داد و گریه و حتی باهاش نمیتونم جایی برم جای من بودی چیکار میکردی؟

یاد تاپیکای خودم در ۵ ماهگی بچم افتادم به عنولن کسی که هزاران تاپیک دراین مورد خوندم .بچه ای که خوابیده ارتباط چشمی میگیره و لخند اجتماعی داره هیچییییش نیست بزار ۶ هفت ماهش عیت عقاب نگات میکنه صبر کن حتی یکسالم طول میکشه ولی بچه شما از ۶ ماه هی یهتر و بهتر میشه اصلاااااا روش حسلس نشو