2777
2789
عنوان

بیاین از معجزه هایی که تو زندگیتون دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 48 پست
ببین یعنی نماز شب و بخون ببین چی میشه زندگیت. ارااااامش عجیبی داره انگار خدابغلت کرده میگه هرحرفی دا ...

چقد قشنگ نوشتی ایشالا همیشه خوشحال باشی دلم اروم شد متنی که نوشتی رو خوندم خدا دلت رو آروم کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم تازه فوت دلم براش تنگ شده خیلییییی بیقرارم نمیدونم چیکار کنم میشه هر میتونه یه فاتحه براش بفرست ...

روح پدر عزیزت شاد منم پدر ندارم برای شادی روح پدرت که دعای خیرش پشت سرت باشه هم حمد توحید خوندم هم صلوات فرستادم هم ایت الکرسی دعا خیرش بدرقه راهت

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

یکی دیگه هم ، من همیشه از لاغری پسرم ناراحت بودم و غر میزدم به خدا ، یک شب خواب دیدم یک پسر تپلی ولی سندرم داون ، دستای همو گرفتیم داریم می‌چرخیم و اون پسرم بود. با اضطراب از خواب پریدم ، گفتم خدایا برای پسرم شکر و غلط کردم از لاغریش نالیدم

پدرم تازه فوت دلم براش تنگ شده خیلییییی بیقرارم نمیدونم چیکار کنم میشه هر میتونه یه فاتحه براش بفرست ...

عزیزدلم پدرت زنده هست فقط لباسش (جسمشو)عوض کرده و وگرنه روح هیچ وقت ازبین نمیره

از خدا خواستم منو از مرگ برگردونه و اگر برگردونه دیگه مثل قبل زندگی نمیکنم

به حرفم گوش کرد از اول روز به من دیگه حس گذشته رو ندارم دلم برای داشتن اون احساسات تنگ شده اما با خدا عهد کردم

خانم دارابی سایت

روح پدر عزیزت شاد منم پدر ندارم برای شادی روح پدرت که دعای خیرش پشت سرت باشه هم حمد توحید خوندم هم ص ...

ممنون خواهرم انشاالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده خدا بر پدرت رحمت کنه برات صلوات فرستادم🖤🖤🖤

عزیزدلم پدرت زنده هست فقط لباسش (جسمشو)عوض کرده و وگرنه روح هیچ وقت ازبین نمیره

پدرم سالم بود مریض نبود خیلییی یهویی ولمون کرد رفت من خیلییی وابسته پدرم بودم همه کسم بود  نمیدونم چیکار کنم مثل دیوانه ها شدم سردرگم هستم دلم میخواد فریاد بزنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

و منی ک هزاران بار حضور خدا رو در زندگیم احساس کردم 

خدایا شکرت خدایاشکرت 

خدایا الانم خیلی محتاجتم خدایا ازت معجزه میخوام مثل هزاران بار قبل معجزه فشنگتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

خدایا ب همه ی عزیزان تن سالم و لبی خندون بده