2777
2789
عنوان

پسره خیلی مغروره انفالوش کنم

135 بازدید | 20 پست

یه پسره هست می‌دونم روم کراشه یعنی به یکی هم گفته،ولی هیچ حرکتی جلو نمیاد چون منتظره من برم جلو من دایرکت بدم 

منم واقعا این کارو نمیکنم چرا من باید پیش قدم بشم

تازه اولین کسی هم فالوش کرد من بود خوب میبینه من یه قدم اومدم جلو ولی اون هیچکار نکرد میخام انفالوش کنم کلیدشو بزنم بره یا حیفه؟درکل مورد خوبیه ولی غرور۱۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هیچکاری نکن

آنفالو نکن، پیشقدم هم اصلا نشو

حساس نباش روش

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

انفالوش کن اگر میخاستت میومد جلو غرور براش مهم نبود

اونم از پیجم حذف کنم؟ چون بهم برخورده اون دید من فالوش کردم فالوم کرد ولی هیچ حرکتی نزد الان نزدیک یک ماهه

به نظرم هیچکاری نکنآنفالو نکن، پیشقدم هم اصلا نشوحساس نباش روش

نه دیگه الکی تو پیجم چرا بمونه یا چرا استوریاشو ببینم با اون استوریامو ببینه بعدم ممکنه خودش این حرکتو بزنه من زودتر بزنم

دقیقا تصمیم درستی گرفتی

من بودم بلاکم میکردم که همه درها رو به روش ببندم تا بشینه و حسرتمو بخوره 

مرد اگه مرد باشه میاد جلو و میترسه تا مبادا دختر مورد علاقشو از دست بده

نه اینکه عین پرنسسا بشینه بیان ببرنش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
دقیقا تصمیم درستی گرفتیمن بودم بلاکم میکردم که همه درها رو به روش ببندم تا بشینه و حسرتمو بخوره مرد ...

اونم از پیجم حذف کنم؟ چون بهم برخورده اون دید من فالوش کردم فالوم کرد ولی هیچ حرکتی نزد الان نزدیک یک ماهه خیلی غرور داره حالا من می‌دونم دلشم خیلی میخادا هرجا منو میبینه اینقدر نگاهم می‌کنه که همه متوجه میشن