2777
2789
عنوان

هوس کردن دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی هستی؟

اگه نزدیک باشم برات درست میکنم میارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خوبه عزیزم همیشه غریبه از خودی بهتر

گفتم به خواهرم بگم چون همه تعریف میکردن که خواهرت فلانه هواتو داره بار اولمه ازش خواستم اما سگ‌ حسابم نکرد تصمیم گرفتم هرچی اومد پیشم گفت خواهرت اینجوریه اونجوره ابروشو ببرم که دیگه اینقدر پیش مردم دروغ نگه

گفتم به خواهرم بگم چون همه تعریف میکردن که خواهرت فلانه هواتو داره بار اولمه ازش خواستم اما سگ‌ حساب ...

چی بگم فک میکردم همه خواهرا عاشق هم هستن خواهر بد ندیده بود انشالله که سلامت بدنبا بیاری نی نی تو😍🥰

باحقوق ۹تومنی کرایه وخرج خونه و بچه بخدا دلم نمیاد ازش پسته بخوام چندساله نخوردم

ما همه شرایطمون همینه عزیزدلم بخدا شایدم از تو بدتر...

ولی واجبه برای همین بچه واجبه پس فردا دنیا بیاد میدونی چقدر نیازه برات؟وقتی خواستی شیر بدی دیگه بیشتر...

روزی چندتا دونه هرچقدر که شد ولی بخور...برای خودت و بچت خوبه...

دلم‌گرفت...چی بگم بخدا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ما همه شرایطمون همینه عزیزدلم بخدا شایدم از تو بدتر...ولی واجبه برای همین بچه واجبه پس فردا دنیا بیا ...

این ماه حتما اگه یارانه دادن همشو تقویتی می‌خورم چون خیلی سرگیجه دارم

منم جونم درمیاد برا اش رشته یبار درس کردم خوب نشد چند روز پیش جاریم اورد برام خدا خیرش بده 

بچم دختره فکنم برا توم دختر باشه

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗