2777
2789
عنوان

برای صد تا 150نفر مهمون چند تا مرغ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 8023 بازدید | 255 پست

باید آشپز بگیری این تعداد رو 

آشپز هم هم هزینش خیلی بالاست لامصب 🤦

بپرس ببین غذا آماده پرسی چنده 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اره راست میگی برم به سر بزنم ببینم قیمت ها چطوره

اگه بخوای مرغ بخری حتی اگه قیمتس کمتر باشه به خاطر دور ریزی که داره ( پوست و بال و کو ن مرغ و ...) چیزی که میمونه دقیقا قیمت همون رونها میشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید آشپز بگیری این تعداد رو آشپز هم هم هزینش خیلی بالاست لامصب 🤦بپرس ببین غذا آماده پرسی چنده

مامانم گیر داده که زشته مهمون میاد خونه غذای بیرون بدیم بهشون.موندم چیکار کنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چه مراسمی داری؟؟شام چی میدی؟

عقد.این مهمون ها از شهر دیگه میان و برا نهار میرسن خونمون

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

جا میشن ۱۵۰ نفر تو خونه؟

اره خونه بزرگه

میشه بورسم این همه مهمون چرا دعوت داری تولده؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چه مراسمی داری؟؟شام چی میدی؟

شام جوجه.اون تو تالار هست