afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 عنوان خسته شدم 81 بازدید | 11 پست خسته و دلگرفته ام انقدری ک گفتن بچت چقدر ریزه بخداااا ۲۴ ساعته در خدمتشم...کاملا خودمو فراموش کردم ...اما همه میگن ریز و کوچیکه😣😣😣😫😓😓😓😢😢انقدر گفتن فردا می خوام ببرمش دکتر ...خودم داغون شدم 1397/02/08 | 21:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_2009 عضویت: 1392/08/28 تعداد پست: 13524 حتما ببرش دکتر ، وقتی از سلامتش مطمئن شدی، یکگوشت در باشه یکی دروازه . هر کسی هم چیزی گفت بگو دکتری که تخصصش رو داره گفته نرمال هست :) بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .
banoyekhas عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 5015 چقد به حرف بقیه اهمیت میدی باو/: ول کن. محل ندع مردم هزارویک حرفی. میزنن
Mahana3 عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1628 به من انقدر میگن اولا روم تاثیر داشت الان فقط یه لبخند میزنم با احمق جماعت هیچ وقت بحث نکن به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
ناتوردشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1312 مهم اینه که سلامت باشهما یه بچه اینطوری توی فامیل داشتیم که هر چی هم دکترای مختلف می بردنش میگتن سالمه. البته یکم بدغذا بود تو یکی دوسالگی ولی در کل خیییییییلی لاغر و ریز بودالان فکر کنم کلاس سومه و بی نهاااااااااااایت باهوش و سالمه . رشدشم بد نیست! ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 حتما ببرش دکتر ، وقتی از سلامتش مطمئن شدی، یکگوشت در باشه یکی دروازه . هر کسی هم چیزی گفت بگو دکتری ... فردا براش وقت دکتر گرفتم ..اره میبرمش...بخدا امروز انقدر گریه کردم
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 چقد به حرف بقیه اهمیت میدی باو/: ول کن. محل ندع مردم هزارویک حرفی. میزنن عزیزم وقتی پیش همسرم میگن ...ناخدااگاه براش سوال میشه نکنه من کم کاری دارم ...تو روحیم اثر گذاشته
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 به من انقدر میگن اولا روم تاثیر داشت الان فقط یه لبخند میزنم با احمق جماعت هیچ وقت بحث نکن 😣😣😣😣😣
afshari مدیر استارتر عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 136 مهم اینه که سلامت باشه ما یه بچه اینطوری توی فامیل داشتیم که هر چی هم دکترای مختلف می بردنش میگتن س ... پسرم ۲۳ روزش بود دکتر گفت این بچه بسکه زبل و چابک تپل لپی نمیشه ...خیلی ورجه ورجه میکنه مدام بازی می خواد
ناتوردشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1312 پسرم ۲۳ روزش بود دکتر گفت این بچه بسکه زبل و چابک تپل لپی نمیشه ...خیلی ورجه ورجه میکنه مدام بازی می ... خب دیگه دکتر که خیالتو راحت کرده . غصه نخور عزیزمبازم دکتر ببرش ولی وقتی مطمئن شدی همچین جواب مردمو دیگه تا دیگه جرات نکنن دخالت کنن ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.