2777
2789

اونایی که سولار میرن بازم میشه مثل اولش شه آدم من پوستم بشدت سفیده چشمام رنگی میخوام برنز تیره کنم بنظرم خوب میشه ولی میترسم تضاد زیاد ایجاد کنه بهم نیاد میشه اگه نخواستم میشه به حالت اول برگردم؟؟؟

نظر شخصی من کهخیلی قشنگ میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پوستم گندمیه چشمامم سبزه

والا میگن قشنگی ک 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
😍منم یه همکلاسی شبیه تو داشتم

خوشبحال همکلاسیت ک همکلاسیش تویی😁♥️مهربون و خوش ذوق

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
سبز خودش رنگ گرمیه میخوره من چشمام ابیه رنگش سرده

بازم قشنگه😋