2777
2789

به نظرم پسر داماد کردن سخت تر از دختر عروس کردنه

داداشم خودش اهل پیداکردن کیس ازدواج نیست خیلی دقت نمی کنه کسی را زیر نظر بگیره

تو فامیل و دوستان هم نیست کسی که شرایطشون به هم بخوره

به نظرتون چه طور میشه دختر نجیب و خانواده دار پیدا کرد وقتی کسی را نمیشناسی 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بابا مردم از گرسنگی مردن لین ب فکر زنه

تو اگه از گرسنگی می مردی پول نت نمی دادی... این چیه افتاده تو دهنتون مردم نون ندارن بخورن شما ازدواج می کنید مردم نون ندارن بخورن شما بچه دار میشید 

تو رو خدا تموم کنید این ننه من غریبم بازی هاتون را

برو بابا مردم از گرسنگی مردن لین ب فکر زنه

وا این چه حرفیه الان تو تاپیکت بودم خوبه بگیم مردم از گرسنگی مردن شما چرا به فکر شال و کلاه خریدنی!!!

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر اگه خودش بخواد کیس ازدواج از زیر سنگم پیدا میکنه حتما برادرتون فعلا قصد ازدواج نداره

نه عزیزم محجوبه و یکی هم خیلی دوست داره خانواده اصیل باشه می ترسه کسی را که محل کار یا جایی میبینه باهاش آشنا بشه

متاسفانه دوره زمانه بدی شده می دونم که متوجه میشی

نه عزیزم محجوبه و یکی هم خیلی دوست داره خانواده اصیل باشه می ترسه کسی را که محل کار یا جایی میبینه ب ...

پس اینطوری باید توی آشناها دنبال همسر باشید نه صرفا آشنای خودتون مثلا به فامیلا و آشناها بسپرید و معیاراتونو بگید اونا از فامیلای دیگشون معرفی کنن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم محجوبه و یکی هم خیلی دوست داره خانواده اصیل باشه می ترسه کسی را که محل کار یا جایی میبینه ب ...

ببس نگاه کنید ببینید مادره دختر چه طوریه. به اشناهای دلسوز و امین بسپارید. مکانهای مذهبی و اجتماعات مذهبی شرکت کنید