2777
2789
از دست شما مردا

جنسیت نداره، اون بیرون دوستامم گرفتارن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم بلاکم کن نمیکنه میگه زشته. گفتم تو یه بار اینکارو کردی خو

خب خودت بلاكش كن بدون بحث. دليل ىاينهمه نرميت واسه اين بلاتكليف جيه؟ واسه خودت ارزش قايل باش يعني جي كفتي بلاكم كن خودت از زندكيت بندازش بيرون

امیدوارم حالا اون بازی در نیاره!! دنیا میتونه همینقدر کوچیک باشه... این دفعه توپ تو زمینه اونه... وا ...

اره الان اون بازی دراورده قلب گذاشته بایوش میدونه من میبینم

شاید حبیب بازی درمیارم ولی حتی عکس پروفشم عین منه 

سخت نگیر، بزار الک بشن و الکی ها بریزن!!امیدوارم با آگاهی و انتخابی صحیح از زندگیتون لذت ببرید...🌱

واقعیتش نمیدون؟ چرا برگشته که بره. بعد میگه دوس دارم تو محیط کار سربه سرت بذارم.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

لاشی به تمام معناقصدش سواستفاده برا سرگرمی اگه میگه تو خوبی ،ادم چیز خوب رو ول می کنه؟؟

همون سوال من همینه. بخدا میگه بهار تو بی نظیری ولی رفت

واقعیتش نمیدون؟ چرا برگشته که بره. بعد میگه دوس دارم تو محیط کار سربه سرت بذارم.

یه مدل دیگه بنویسید، متوجه نشدم منظورتون رو!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همین آشناییها به احتمال زیاد وابستگی میاره مگر هر دو طرف متاهل باشه البته بازم وابستگی ممکنه باشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

یه مدل دیگه بنویسید، متوجه نشدم منظورتون رو!!

میگم ما خب یکماه اشنا شدیم بلاک کرد دلیلو توضیح نداد دو هفته بعد پیام داد نخواستم باخاطره بد بری.یعنی در عین حالم میخواست آشنا بشیم

بعد حالا کلا قبل اینکه شمارمم داشته باشه و منو بشناسه میگفت خواهرم عکس دوستاشو نشونم میده میگم من تو این وادیا نیستم 

آخر نفهمیدم چرا 

اصلا ادم حسابش نکن خیلی خشک و جدی و رسمی در مواقع لزوم حرف بزن این مردک خودش بگیر نیس هیج خاستگار خو ...

وقتی بلاک بودم باهاش اینجوری بودم ولی بعد آنبلاک کرد گفت نمیخواستم با خاطره بد بری

الان بدترش کرد که

دوست نداره...میخواسته صرفا واسه تفریح باهات دوست بشه بعد احتمالا عذاب وجدان گرفته از اینکه تو وابستش ...

آخه چرا😔نمیدونم مشکلم چه