2777
2789
عنوان

لعنت بر داماد عوضی😡😡😡😡

382 بازدید | 17 پست

خواهرم مسقط زایمان کرده

واسه زایمان مادرم اصرار داشت خواهرم بیادایران

شوهرخواهرم نذاشت

خواهرم توروند زایمان خیلییییی درد کشید وقتی دیدن طببعی نمیتونه بیاره بردن واسه سزارین

خلاصه خواهرم دهنش سرویس شد

اما متاسفانه سر بچه در کانال زایمان گیر کرده و اکسیژن به مغز بچه نرسیده‌ و اسیبی که به مغز رسیده متوسط روبه بالاست

یعنی به احتمال  ۸۰ درصد بچه فلج مغزی هست

یعنی عقب مانده ذهنی  تازه اگه هم خوب بشه

مثل میخی میمونه که جاش تااخر عمر میمونه

یعنی رشد نزدیک به عادی نه کاملا عادی

تازه بچه به شدت خوشگلی بود این بلا سرش اومد

اگه خواهرم میومد ایران مادرم میبردتش پیش بهترین جراح  تو تهران واسه سزارین

بهترین بیمارستان میبردش

بچه رو در میاورد بیرون

بچه ناقص نمیشد

به نظرتون کی مقصره الان؟؟

شما بودین خشتک همچین شوهری رو در نمیاوردین؟؟؟؟

کسی مقصر نیست 

اتفاقی که افتاده هر کاری میکردین باز میوفتاد الکی اعصاب خودتون رو خرد نکنید به جاش بیشتر سعی کنید همرده خواهرتون باشین اون الان خودش خیلی ناراحته باز براش مشکل درست نکنید

با شما مخالفم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم معلوم نیس اگه ایران دنیا میومد باز اتفاقی نمیوفتاد

شاید یه سری چیزا تقدیر باشه 

خودتونو سرزنش نکنید

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
خواهرت کجاس مگه

عمان

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من خیلی متاسفم برای این اتفاق وحشتناک

راستش این اتفاق هر جایی و هر زمانی ممکن بود پیش بیاد، به همین خاطر خودتون رو عذاب ندید و فقط سعی کنید به فکر خواهرتون باشید و دنبال پیدا کردن مقصر نباشید چون چیزی رو عوض نمیکنه

برای خواهرت واقعا ناراحتم میدونم چی کشید، خودم هم سزارین اورژانسی شدم چون لحظه آخر ضربان قلب بچه افت کرده

واقعا فقط خدا بهش کمک کنه

ینی جایی که زندگی میکرده امکانات اینقدر پایینی داشته.. از پزشک تا بیمارستان؟؟ چرا از قبل هماهنگ نکرده دکتر و... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دنبال مقصر نگردین از کجا معلوم تو ایران این اتفاق نمی‌افتاد ؟ اونموقع دامادتون همین حرفارو راجع به شما میزد 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نمیدونم...

ولی این اتفاقا حین زایمان خیلی غیر قابل پیشبینیه

ماهم تو فامیلموم داشتیم ، جوری پیش رفت که مادر کلی خونریزی کرد ی مدت رفته بود. تو کما.

اینکه یکی سخت زایمان میکنه یا نه واقعا انگار غیرقابل پیشبینیه

ارزو های بزرگ ،