2777
2789
عنوان

نمیتونم نوزادم رو به عنوان بچه خودم بپذیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم ربطی ب شوهر خواهرت ندارن اولا ک تو بیمارستان اگه ببینن طرف نمیتونه زایمان کنه کاری ب خانوادش ندارند و اورژانسی سزارینش میکنن پس تقصیر گردن یکی دیگه نندازی  د

میزدی دهن شوهرت

مگه خواهرت زد دهن شوهرش؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین عزیزم ربطی ب شوهر خواهرت ندارن اولا ک تو بیمارستان اگه ببینن طرف نمیتونه زایمان کنه کاری ب خانو ...

قبلش به دکتر زیرمیزی بدی اصلا دیگه منتظر نمیمونن ببینن چی میشه هرزایمانی که بخوای برات انجام میدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

امان از این مردها. بگو اخه به تو چه. مگه تو قراره بزایی. تو همه مسایل زن ها دخالت دارن احمقا.

منم شوهرم همش گفت تو میتونی پسرم نزدیک ۸ سالشه ..۸ ساله درگیر دکترم.عصبای لگنم آسیب دیده،یک سره پاهام و کمرم درد میکنه و بی حس میشه.از دکتر رفتن و دارو خوردن داغون شدم😔 ولی یه بی احتیاطی منو به این روز انداخت چون واقعا کشش زایمان و بدنم نداشت

دچار افسردگی و ترس بعد زایمان شده مخصوصا که اگه بچه اولش باشه بچه اولشه؟ شما میتونی تر و خشکش کن دور ...

بچه فلج مغزی چه شیرین بازی 😔 زندگیشون نابود شد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز