2777
2789
عنوان

سقف سکه برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 221 پست
اصلا گیرم طیف کوچک و حذف بالاخره ک ازدواج و نمیشه نادید گرفت موضوعی هس ک خواه ناخواه عمومیت داره ب ا ...

خب عزیزم همه ما همینو میگیم

گوش نمیدن دیگه. به جز اون راه ها ک گفتم ما کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم اون زمانه که صدامون رو میشنون و میترسن و در اون صورته که توجه میکنن

به هر حال باید بین بد و بدتر انتخاب کرد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی میشنوه اینارواونیکه تصویب میکنه خودش مردههه میاد طرف زنو میگیره؟!😂

درد منم اینه قانونی ک مردها بنویسن برای خانمها ب درد خودشون میخوره و بس ایا نباید نماینده حقوق زنان تو مجلس و ارگان های بالادستی وکیل احقاق حقوق زنان جامعه باشه و صدای رسای مطالبه گر یک بانو فقط باید بره حق زاد و ولد و امار رشد جمعیت و تسهیل زاد و ولد و پیگیر ی کنه بله چرا چون اون خانم اقازاده اس و ژنش خوبه و برتره نیاز ب این قوانین احساس نمیکنه نشد بابا جونش اتگ شوهره رو وتک میکنه شما بگو ی سکه مهرشه اصلا... بس باید خود خانما صداشون و بلند و بلند تر کنن تا شنیده شه

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

درد منم اینه قانونی ک مردها بنویسن برای خانمها ب درد خودشون میخوره و بس ایا نباید نماینده حقوق زنان ...

همون خانوم زن همون شوهرس تو مجلس گربه رقصی کنه جاش تر میشه...

عزیز من صدای یه ملت درد کشیده نمیرسه فک میکنی صدای خانوما میرسه؟!🌷

نمیدونم چرا نمیان دو نوع ازدواج اسلامی و اروپایی رو بیارن هر کی هرکدومو خواست انتخاب کنه دبگه انقدر ...

چطو تو همه مسایل مملکت نگاه ب غرب و شرق و ...ولی ازدواج و اصولش نه فقط اونچه اقایون اقازاده فرمودن تازه بر اساس دین و عرفم نیس دین خدا و پیغمبر گفته حق تعیین مهر ب عهده پدر دختره و لا غیر

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

خب مهریه ک عملا با قسطی شدن و سالی یکی نهایت دو سکع حذفه خودمون بیخبریم این سقف ۱۴ تا هم دیگه مهر خل ...

این موضوع فمنیسم تو ایران بد جا افتاد یعنی بازم به نفع مردا شد

یعنی مردها گفتن شما که فمنیسم هستید مثل ما مردها پس آزاد هستیدهرکاری دلتون خواست و.. بکنید منظورشون در جهت ج بود بیشتر،این همه باغ و ویلا رفتن های دخترا روابط آزاد و متعدد و درخواست راحتر ج مردها از زن ها در خصوص روابط هزینه نکردن مردها به زن ها همه ش محصول و دستاورد فمنیسم تو این جامعه مرد سالاری بود ،فکر نکنید تو این جامعه چیزی به نفع زنها میشه خلاصه از هر طریقی مورد سواستفاده قرار میدن با هر قانون و موضوع و..که به نفع مردها تمام بشه از آب گل آلود ماهی گرفتنه 

🥰🥰

چطو تو همه مسایل مملکت نگاه ب غرب و شرق و ...ولی ازدواج و اصولش نه فقط اونچه اقایون اقازاده فرمودن ت ...

گزینشی نگاه میکنن😀

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خب عزیزم همه ما همینو میگیمگوش نمیدن دیگه. به جز اون راه ها ک گفتم ما کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم اون ...

خب مگه اقایون چ کردن بارها و بارها در حد یکی دوتفر و چند نفر رفتن در مجلس و پلاکارد گرفتن ک زنا از دین و قانون فقط مهر و قبول دارن و ن ب زندان مهریه و ن ب مهریه و ... اونوقت چی شد این شد ک خواستن و تونستن

همون خانوم زن همون شوهرس تو مجلس گربه رقصی کنه جاش تر میشه...عزیز من صدای یه ملت درد کشیده نمیرسه فک ...

خب چ کنیم بس بپذیریم و تمام یعنی زور نداره واقعا

این موضوع فمنیسم تو ایران بد جا افتاد یعنی بازم به نفع مردا شدیعنی مردها گفتن شما که فمنیسم هستید مث ...

خب ازادی یعنی برابری کی گفته فمنیسم و باید مردها تعیین کنن چ فمنیستیه ک اجازش دست اونا باشه همین حجاب عزیز من دختر خوب تو مگ مغز نداری فطرت نداری انسان نیستی از خودت اختیار نداری ک هر دم بالادستی انقلاب کنع بگه بپوش تو بپوشی تا توک دماغ اونم گف بکن توام بکن و تا سوراخ نافت و نمایش بده چ حکمیه واقعا درک نمیکنم اول ببین این پوشیدن و کندن از کجا و برا چی اومده و منطقش چیه چی بهت اضاف یا کم میکنع بعد اجرا کن والله من خودمم موندم تا کی این جریان ادامه داره ک ی عده با پوشیدن ی عده با کندن کلاه سر امثال ما بذارن و هرزگی و برهنگی و جا ازادی و ریا و دغل بازی و جا دین جا بزنن و حکومت کنن خدا خودش این دور باطل و ختم ب خیر و اگاهی کنه و تمام

خب مگه اقایون چ کردن بارها و بارها در حد یکی دوتفر و چند نفر رفتن در مجلس و پلاکارد گرفتن ک زنا از د ...

مسئله اینه اون مرتیکه ها با مجوز رفتن

اشنا داشتن ک تونستن مجوز بگیرن.ضمن اینکه به اعتراضات زنان مجوز نمیدن

خب زنها هم که اکثرا یا خبر ندارن یا اوناییم ک خبر دارن کاری ازشون برنمیاد، در مورد حقوق زنان اعتراض کنن میان ربطش میدن به سال ۴۰۱ و براشون دردسر میشه. حالا همون ۴۰۱ هم ک اعتراضات پوشش راه افتاد نیومدن قانون تغییر بدن

مسیر مطالبه برای زن و مرد تو ایران یکی نیست. مشکل اصلی هم اینه که کرسی نمایندگان زن در مجلس و زنان سیاستمدار خیلی محدوده! اینم از همون تفکری میاد که زن رو مثلا ملکه خونه و در واقع محدود کرده میگه زن لازم نیست شاغل بشه زن رو چه به سیاست و ال و بل

مجلسی ها رو باید تغییر بدیم مخالف حقوق زن هستن

خواب دیدی خیره