2777
2789

مثلا من ریاضیم خوب بود آزمون ورودی نهم قبول شدم و الان سال کنکورمه و تا الانم واسه کنکور ریاضی خوندم ولیی خب به مهندسی ها و بازارکار ریاضی علاقه ای ندارم مگر این که برم شیمی محض بخونم!

حالا از تیر تا الان سه چهار دفعه از ذهنم گذشته برای کنکور هنر بخونم

دبیرمون میگه علاقه لزوما به معنای آمادگی نیست و این واسه فرار هست

نمی دونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه تا دیر نشده برو دنبالش دبیرت لزوما آدم موفقی نیست و صلاحیت تجویز نداره ببین خودت رو در آینده ک ...

آره علاقم ادبیات نمایشی هست و تا الان نمایشنامه های شکسپیر و بی نوایان و آنه شرلی و.... رو می خوندم و عاشق ادبیات و هنرم:(

و هر بار سعی می کنم کنکور هنر رو فراموش کنم چند ماه بعد دوباره اوضاعم همینه

من خودم جرات تغییر مسیرمو ندارم

چرا؟ تا ته مسیر رو تقریبا رفتید و نگرانید تلاشتون از دست بره؟

من حس می کنم تنها ترسم آینده ی مالی هست و جایگاه اجتماعی- همه مدام میگن باید مهندس بشی و یکم از رها کردن کنکور ریاضی می ترسم

اشتباه میکنی بجنگ تا برسی تسلیم نباش

بعضی موقع ها میری تو مسیر جدیده میبینی همون قبلیه درست تر بوده چون همه چی فقط از دور قشنگه دلم نمی‌خواد اینو تجربه کنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((