2777
2789

نه کمه 

بعدا باعث مشکل میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چقدر خوبه

قانون ثابتی نداره چون ادما فرق میکنن 

ولی اکثرا ۷تا۸ سال اختلاف خوبه 

در کل زیر ۵ و بالای ۱۰ مناسب نیست

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چی بگم آدم پخته ای هست نه لوس هست نه بچه

متوجهم عزیزم 

ولی به مرور زمان متوجه اختلاف میشی 

ولی بازم میگم ادما باهم فرق دارن 

برید مشاور تا مطمئن شی 

ازدواج کردین ؟چند سال اختلاف دارین ؟

بله حدود ۱۶ ساله متاهلم 

ما اختلافمون زیاده 🤣🤣🤣حدود ۱۵سال

من با عشق ازدواج کردم  

به منم خیلی گفتن به مشکل میخوری 

ولی مشاور رفتیم گفت همه جوره مچ همید 

دمش گرم خدایی  همیشه دعاش میکنم 

الانم زندگیمون عالیه 

واسه همین میگم برو یه مشاور خوب 

اون با صحبت خیلی مسائلو میسنجه