2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

99 بازدید | 11 پست

سالگرد آشناییمون بود به پارتنرم گفتم میخام پیشت باشم این روزو از قبلم گفته بودم سر کار بود مرخصی نمیدادن گفتم بعد کارت بریم کادو گرفتم گل گرفتم کیک گرفتم دیدم دست خالی اومده گفت ببخشید از سر کار اومدم حالا نمیتونست واقعا سر راه یه گل بگیره خیلی بهم برخورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری من که پارش میکردم

از این میسوزم کل پولامو خرج کردم ۱۰۰ تومنم نمونده برام بعد اون میاد میگه من از سرکار اومدم حالا کادو هیچی نرسیده بگیره ولی گل فروشی ک همجا ریخته 🥲

آقایون خیلی تو بند سالگرد و ماه‌گرد و فلان نیستن بابا ، اونم سالگرد آشنایی که اصلا . اگه انقد برات م ...

من قبلش بهش گفته بودم دوست دارم پیش هم باشیم چون تازه مرخصی گرفته بود گفت نمیدن بهم منم گفتم از کار اومدی بیا دیگه نمیتونم بگم یچی بگیر که خودش نباید بفهمه 

من قبلش بهش گفته بودم دوست دارم پیش هم باشیم چون تازه مرخصی گرفته بود گفت نمیدن بهم منم گفتم از کار ...

مشخصه برای تو خیلی اهمیت داره ، برای اون نه . مجبوری بیخیال باشی وگرنه خیلی اذیت میشی . من خودم زنم ولی از اون مدل زنا که اصلا این تاریخا برام مهم نیست و جتی فراموش هم میکنم ، برای همین میگم این چیزا دست خود آدم نیست ،دلیلش ارادی نیست ، مگر اینکه تو همه چیز بخواد بهت بی اهمیت باشه که در اینصورت کات کن . 

ماهگردو که برا منم مهم نبود اینم چون اولین سال بود خاستم سوپرایز کنم ولی اشتباه میکردم

والا نمیدونم به نظرم اشتباه کردی همه پولتو دادی کادو

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

مشخصه برای تو خیلی اهمیت داره ، برای اون نه . مجبوری بیخیال باشی وگرنه خیلی اذیت میشی . من خودم زنم ...

🥲اره من تو ذهن خودم کلی برنامه ها داشتم اخه میدونی تاحالا نشده بدون مناسبت یه گلی چیزی بگیره دیگه مناسبتام که نگیره هیچی فقط یه بار سر چراغ قرمز میفروختن برام گرفت بدون مناسبت