2777
2789
عنوان

آب بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 24 پست
قهر نمیکنه ، نمیتونیم دور بمونیم خودبخود میحرفیم ، البته چون شوهرم کم حرفه من شرو میکنم ، اون مثلا د ...

شوهرم بد جوشه 

چشمشو میبنده تو دعوا و دهنش رو باز میکنه

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
ارایش میکنم دست پیش میگیرم و اصلااااااا پیشش نمیشینم یا میچرخم تو اشپزخونه یا اتاق در رو هم میبندم. ...

ما هنوز عقد هستیم 

من تو خونه خودمون از عصبانیت.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم بد جوشه  چشمشو میبنده تو دعوا و دهنش رو باز میکنه

وووی برعکس وخت دعوا شوهر من میگه حرف نزن حرف نزنیم ، من هی غر میزنم😐

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
بی تفاوت شدن خیلی سخته😫

اعتماد به نفس داشته باش ...این قدرت یک زنه ...بالاخره میاد طرفت ولی خودتو مشتاق نشون نده تا بیشتر برای بدست اووردن دلت تلاش کنه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
وووی برعکس وخت دعوا شوهر من میگه حرف نزن حرف نزنیم ، من هی غر میزنم😐

تو اون لحظه اوایل فقط تو چشمش نگاه میکردم و ساکت میشستم اما الان دیگ نمیتونم 

اعتماد به نفس داشته باش ...این قدرت یک زنه ...بالاخره میاد طرفت ولی خودتو مشتاق نشون نده تا بیشتر بر ...

دیییییگ چی کنم بازم بگید 

ما هنوز عقد هستیم  من تو خونه خودمون از عصبانیت....

هرکاری کردی زنگ نزن من شده میشستم تو یوتیوب فیلم ببینم زنگ نمیزدم تا خودش زنگ بزنه و اون وقت گله میکنم و یکم گریه همه چیز حل میشه. 

اورینگ یک شیء به شکل دونات (یک نوع پیراشکی) است که مابین دیواره‌های گلند (جایی که اورینگ در آن نصب می‌شود) فشرده می‌گردد .

این فشردگی منجر به صفرشدن نشتی مایعات و گاز‌ها و همچنین یک آب‌بندی موثر می‌گردد.

اورینگ بر اساس سه پارامتر تعریف می‌شود :

1. ابعاد :

• قطر داخلی اورینگ (Inside Diameter)
  • ضخامت اورینگ (Cross Section)

2. سختی اورینگ (Durometer) – shore A hardness

3. مواد ساخته شده (Material)

همانطوری که در شکل زیر می‌بینیم سیستم آب‌بندی که به درستی طراحی شده باشد، شامل چند درجه فشردگی اولیه اورینگ می‌باشد.

در فشار اتمسفر حالت ارتجاعی اورینگ فشرده‌شده به تنهایی عملیات آب‌بندی را فراهم می‌کند .

به هر حال سیستم فشاری که باعث آب‌بندی می‌گردد ، اورینگ را مجبور می‌کند تا به سمت دیواره گلندی که کمترین فشار را دارد برود.

درصورت تغییر شکل و دفرمگی ، اورینگ به سمت صفرکردن نشتی و بندآوردن هرگونه نشتی بیشتر تغییر شکل می‌دهد.

اورینگ چیست؟ خرید اورینگ