2777
2789
عنوان

بعد چند سال رفتم اینستا و پیچ خواهر و برادرم رو دیدم چقدر دلم گرفت😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13803 بازدید | 253 پست
یعنی تو یه شهر هم نیستین؟با هیچ فامیلی هم در ارتباط نیستی؟چطور هیچی بهت نرسیده؟

نه اونا شهر دیگه هستن همه فامیل اونجا هستن من شهر دیگه هستم چون با غریبه ازدواج کردم از اونجا رفتم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بعد فامیل میگن تک فرزندی بده

بهترین کاره تک فرزندی

بچه ها تا قبل ازدواج فقط باهم خوبن، بعدش میشن رقیب دشمن ، دعوا سره پول و حسادت میاد وسط.....

تک و توکی میبینی باهم خوب باشن، اونم بازم ظاهریه بنظرم، تهشونو در بیارید از هم متنفرن

با ابله بحث نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما برای قطع رابطه دلیل موثقی داشتی غصه نخور توام تومراسم های خودتون جبران کن

آره عزیزم مسئله خانواده شوهرم بود که تو عروسی دعوا راه انداختن ولی مقصر منو شوهرم که نبودیم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آره واقعا انگار من میفهمیدم بچه خواهرم عروسی کرده داداشم دوباره بچه دار شده چی اتفاقی میوفتاد

بدجنسن، به آدم بدجنس نه فکر کن نه مهر و محبت داشته باش، اینا از غریبه هم غریبه ترن، تو هم غریبه بدونشون

با ابله بحث نمیکنم

سلام عزیزم آره همون بخدا یک کوچولو پیام میداد دلم نمیشکست

خوب شما پیام بده 

الان روز مادر نزدیکه از مادرتون بخواد همه تونو باهم دعوت کنه برین همو ببینید 

یعنی برای یک دعوای اینجوری 

توراخدانکنید 

ما خواهربر ادرها به خاطر هم ازحرفها ورفتارهای عروس ودامادها وخانواده هاشون میگذریم 

شما نباید قطع رابطه میکردی شده در حد سالی یک تماس 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه واقعا نداشتم که شوکه شدم

حالا ک همچین خونواده بی رحمی داری توام ولشون کن و یجوری قیدشونو بزن ک هیچوقتم ناراحتشون نباشی.. منم شوهرم متاسفانه همچین خونواده بی رحمی داره.. هم ظلم و بدی کردن هم دست پیش گرفتن و تیمی شدن.. ما هم قط ارتباطیم.. بخاطر شوهرم ناراحتم ک چرا باید همچین آدمای بی رحم و ظالمی خانواده همچین آدم خوبی باشه.. ولی واقعا یجوری نامردن و ظالم ک هیچ جوره نمیشه پا پیش گذاشت.. فرصتشو ب آدم نمیدن.. مثلا من این سری قصد داشتم حداقل با پدرشوهرم سلام علیک کنم ک اون حداقل رویی بده ولی دیدم نه اینا فکر و خیال آشتی کردن ندارن.. برای من قطعا آدمای مهمی نیستن هرجقدرم ازشون دور بشم باز ب نفعمه.. منتها بخاطر شوهرم بعضی وقتا کوتا اومدم منتها اونا کوتا نیومدن.. یه بار زنگ زدیم ک خواهرش بدرفتاری کرد.. کلا آدمای ظالم و بدجنسی هستن.. کاش شوهرم بتونه دل بکنه ازشون.. اینجوری منم راحت میشم. فکر کن هم بدی کنی و هم کاری کنی ک فرصت آشتی ندی.. خدا از روی زمین محوشون کنه ک سالهاست خون ب دل ما میکنن همه جوره.. کاش شوهرمم بتونه این دندون لقو بکشه بندازه دور.. چون همچین پدر و مادری لایق محبت کردن و ارتباط گرفتن نیستن.. 

بعد فامیل میگن تک فرزندی بده

واقعا راست میگی خیلی بهتره که خواهر و برادرت از صدتا غریبه غریبه تر باشن

عزیزم غصه نخور اگه آرامشت را به هم میزدن پس بهتر که نمیبینیشون انشاالله زندگی خودت پر از جشن و شادی ...

ممنونم عزیزم محبت داری همچنین برای شما🌹❤️

ارزش نداره اندازه پر کاهی ولی حیف کسی درک نمیکنه و خیلی زود دیر میشه

آره چقدر دلم شکست انگار یکی داره خفه ام میکنه😢

من نفهميدم كه مشكل تو اين قطع رابطه شما بوديد يا اونا

اگه ادم هاي خوبي نيستن خيرخواه نيستن حسودن ، يك ثانيه ناراحت كني خودت رو به خودت مديوني

فقط ادم هاي خوب و باارزش ادم بايد ناراحت شه از قطع رابطه باهاشون

شوهرت مگه بده؟چرا مشكل داشتن با شوهرت و خانواده اش؟

نه چون من و شوهرم با هم دوست بودیم ازدواج کردیم خانواده اش راضی نبودن و دعوا راه انداختن تو عروسی این مشکل از اونجا شروع شد و میگفتن جدا بشو منم گفتم میخوام زندگی کنم شوهرم که مقصر نبود

حالا اگ گقتی تو پیج برادرت چی دیدی

گفتم بهت عزیزم ریپلایت کردم گفتم بچه دومش بدنیا اومده و من اصلا خبر نداشتم الانم یک سال خورده ای هست بچه اش

قطع رابطه نکنید دورازجون ......من دوتا دایی هام سربچه هاشون باهم قه بودن چندسالبعد چندسال اشتی کردن ...

این موضوع یکم پیچده هست عزیزم وگرنه منم اینو میدونم

هم سن منی که اخیی درکت می‌کنم چرا قطع ارتباطید به خاطر همسراتون

ممنونم عزیزم به خاطر خانواده شوهرم و اینو از چشم شوهرم و انتخاب اشتباه من دیدن