2777
2789
عنوان

بیاین ببینین من چه قدر خاک برسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 20 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا 😂. بزا به عنوان یه متاهل خیالت رو راحت کنم. 

اگه باهات مهربون باشه، باهات حرف بزنه، به حرفات گوش بده،کمکت کنه، خرید ببردت،نازتو بخره ،و کلا مرد خوبی برات باشه زیبا ترین آدم دنیا میبینیش. چهره هم در حد اعتدال. 

اکثر آدمای خیلی زیبا خودشیفته ان . فک کن همیشه تو کانون توجه بودن و میدونن که زیبان. و واقعا خدا رو بنده نیستن اینا قشنگ بدبختت میکنن. چه زن شون چه مرد شون. بعد میبینی جای زن و مرد عوض شده و تو باید بشینی از صب تا شب نازش بکشی😂😂

🌱

مسخرست

من از خدا خجالت میکشم برای ابتدایت چلهذحق شناس سخت رو بردارم لااقل کنارش هم بگه خدایا شغل خوب آدم باشه و سربه راه باشه خوشبخت بشم یکمم ظاهرش خوب باشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من از خدا خجالت میکشم برای ابتدایت چلهذحق شناس سخت رو بردارم لااقل کنارش هم بگه خدایا شغل خوب آدم با ...

فک کن از بین تمااام خصوصیات مهم برای یک‌مرد هیچکدوم و نخاسته . چله گرفته واسه خوشگلیش فقط!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
فک کن از بین تمااام خصوصیات مهم برای یک‌مرد هیچکدوم و نخاسته . چله گرفته واسه خوشگلیش فقط!!

دیگه رد دادم 

چقدر آدم ها سطحی و سطح نگر شدن (البته سرد و کرم روزگار نچشیده)

بعدا میفهمه مرد هر چه زشت تر بهتر🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست