2777
2789
عنوان

شوهرم هرچی بگيره ب مادرش میگه

105 بازدید | 6 پست

سلام خانوما شوهر شمام اینطوره؟ 

شوهر من حقوق ثابتی نداره چون شغلش ازاده و 2 تا شغل داره در آمدش بدک نیست اما بدهی زیاد داریم ی مدت یود هیچی نداشتیم تو خونه ته کشیده بود همه جی 

ديروز ی بوقلمون و یکم لبنیات و میوه و خوراکی گرفته بود یعد دیشب رفتم ی سر خونه مادر شوهر دیدم بلد بود ناراحت شدم آخه چرا هرچی میگیرم باید بدونن 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بچه ننس یا دهن لق 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بچه ننس یا دهن لق

مادرش کلا حسودع میگفت 1 بوقلمون کامل رو چند وقت میخوری گفتم ما گوشت زیاد نمیگیریم همینو هم خورشت میکنم هم چرخی برا  1 ماهمون میشع گفت ایهه اینو باید 3 ماه داشته باشی 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من تو پروسه اشنایی هستم با کسی، احتمالا تااخر همین ماه یا اوایل ماه دیگه میان خاستگاری بصورت رسمی، که جواب نهایی رو بگیرن، ایشون ۲۷ سالشه، بچه اخر خانوادس، دوتا خواهر داره و یک برادر که  چندین ساله همه ازدواح کردن،از اقوام نزدیک هستن، چطوری بفهمم به مادرش وابسته هست یا نه که این مشکلات دراینده هم واسه مت پیشش نیاد

خواسته مادرشو خوشحال کنه 

خودت گفتی ی مدت هیچی نداشتین تو خونه 

عجیبه اگه ی زن ب مادرش خبر بده بچه ننه نیست اما اگه مرد خبر بده میشه دهت لق و بچه ننه 

کار خوبی کرده خبر داده

مگه با خبر دادنش چ فاجعه ای رخ میده؟

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دوستان من تو پروسه اشنایی هستم با کسی، احتمالا تااخر همین ماه یا اوایل ماه دیگه میان خاستگاری بصورت ...

بهش رک بگو ک من از پسری ک وابسته خانواده باشع خوشم نمیاد گربه رو دم حجله بکش 

خواسته مادرشو خوشحال کنه خودت گفتی ی مدت هیچی نداشتین تو خونه عجیبه اگه ی زن ب مادرش خبر بده بچه ننه ...

این فاجعه ک مادرش حتی آمار نوار هایی ک من مصرف میکنم دارع میگ چقد زیاد مصرف میکنی چقد روغن مصرف میکنی چقد تاید مصرف میکنی شما باشی ناراحت نمیشی؟