2777
2789
عنوان

مادر یا مادرشوهر مسئله این است

471 بازدید | 28 پست

سلام

الان چشمم خورد به ی تاپیک که ی خانوم از گیردادن های بیش از حد مادرشون ناراحت بودن 

به ذهنم افتاد که منم ی تاپیک راجبش بنویسم چون متاسفانه مادرمن کم خونی شدید داره و دائم اعصابش خورده منم دختربزرگ خونوادم مادربزرگمم مثل مامانمه یعنی فقط این اخلاقای بدش به مامان من رسیده

مامانم خیلی بهم گیرمیداد خیلی اذیتم میکرد از دبستام چادری بودم و دوس داشتم چادرو و اهل دین بودم خلاصه...

یکم که بزرگ تر شدم مامانم شروع کرد گیردادن بمن بابام صبح تا شب نبود تمام روز اذیتم میکرد یادمه یبار بردم جلوی در خونه میخواست لختم کنه بندازم توکوچه😑فقط چون یجا شنیده بود ی خانومه همچین کاری کرده با بچش

یا خیلی کارای دیگه و کتک و جروبحث و دعوا

ازهمه بدتر روح و روانم بود که داشت داغون میشد

چسبیدم ب درس رتبه های کشوری و استانی داشتم درسم عالی شده بود ولی بازم مامانم اذیتم میکرد یعنی از هرجا ناراحت بود رومن خالی میکرد 

و دائم نفرین میشدم 

فکرمیکردم من مقصرم و لجبازی میکنم

منم که بدم

اما زندگیم و چیزی که میدیدم ازش همش خوب بود همه دوسم داشتن الّا مامانم 

بابام یه مرد فوق العاده بود این سال های اخر هم که بازنشسته بود فهمید چه بلایی سرمن توخونه میومده و همیشه ازم دفاع میکرد و این حسادت مامانمو زیاد کرده بود 

هرجا میرفتیم منو جلوی همه شرمنده میکرد

جلوی همه فحشم میداد

توخیابون سرم داد میزد و ...

بابامم چون نمیتونست تحمل کنه رفتاراشو میزد بیرون از خونه بچها رو میبرد اینور اونور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چطوری انشالله ک سرخونه زندگی خودتی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

منم مامانم پدرمو دراورد الان که ازدواج کردم شدم عزیز کرده اش هیچوقت نمیبخشمش منم دوسداشتم نوجونی کنم الان هم درس میخونم همه خونه داری خیلی سخته شانس اوردم شوهرم کاری ب کارم نداره

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم    

نهایتا بابام پارسال فوت کرد و تنهامون گذاشت و من موندمو مامانم و خواهروبرادرم

فشار عصبی که اون دوره رو من بود و نمیتونم توصیف کنم داغون شده بودم از بابام کمک خواستم کلی دعاکردم 

بعداز چهلم بابام یه خانوم زنگ زد و منو واسه پسرشون خاستگاری کردن 

اونجا بود که حس کردم یه باری از رو دوشم برداشته شده

بعداز عقدم دیگه لازم نبود اون همه تیکه و حرفا و ...تحمل کنم

اینم بگم خاستگارم مدیرمدرسم بود

هنوزم بعضی وقتا تیکه میپرونه و ناراحتم میکنه اما دیگه تنهانیستم 

بجای پدرم که ازم دفاع میکرد الان شوهرم ازم دفاع میکنه

مثلا دیروز وقتی توجمع با مادرشوهرم و خالهام نشسته بودمبلند گفت به بچه(خواهرشوهر۷ماهم)حسابی میرسین مثه زن داداشش چمبه چاقالو میشه

درصورتی که من چاق نیستم قدمم بلنده 😑حسابی خجالت کشیدم که یهو شوهرم اروم گفت کارتون خیلی زشت بود و ..اونجا دلم گرم شد که یکی هوامو داره ...