2821
2789

کلاس نمیخواد عزیز من... هر غذایی رو بزن نت و درست کن دائم اشپزی کن از دسر ها بگیر تا غذاهای سنتی و انواع سالاد راه میوفتی برا بعضی غذاهای سنتیم میتونی تایپیک بزنی و فوت و فنش رو از خانومای سایت بپرسی 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

اوووووه من خونه ی بابام اصن هیچکار نمیکردم بخدا

الان مامانم غذاهامو میخوره بابام میخوره کلی تعریف میکنن

داداشم ب مامانم گفتم دست پخت اچی بهتر از توهه خخخخ

مادرشوهرمم تا حالا قیمه و قرممو خورده تعریف کرده

ولی مرغو نمیتونم خوب درست کنم 

خونمم همیشه تمیز و مرتبه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم اینکه بیان هونمون نگرانم میکنه

خوب برا مهمونی یا برنج و مرغ درس میکنن یا قرمه سبزی اینا رو یاد بگیر اصلا سخت نیست من یه بار درس کردم😅یه مدل غذا برا مهمونیت یاد بگیر فعلا 

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
آخه شاغلم وقتی میام خونه مامانم آشپزی کرده و عصرم با شوهرم میریم بیرون شام میخوریم کلا وقتم پره 🙄

عزیزم اولش همه زیاد وارد نیستن...به نظرم چند نوع خورشت و دم کردن برنج رو از مادرت یاد بگیر تو روزای تعطیل شما جای مادرت اشپزی کن..چون حضور ذهن داری راحت می تونی از پسش بربیای گلم .. نتونستی از مادرت بپرس قدم به قدم انجام بده ...اصلاپیام بده همینجا راهنماییت می کنیم عزیزم ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
آخه شاغلم وقتی میام خونه مامانم آشپزی کرده و عصرم با شوهرم میریم بیرون شام میخوریم کلا وقتم پره 🙄

الهی ..پس وقتت پر هست بیشتر درکت میکنن  به نظر من اصلا به خودت استرس نده تو خونه خودت یاد میگیری البته نظر منه 

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

🍽قوانین گروه آشپز باشی 🍽

گروه مخصوص خانماست آقا اد نکنید❌❌❌

عکس غذاهای زیباتون بفرستید حتما☺️☺️

حتما وقتی دسری یا غذایی درست میکنید رسپی هم بزارید😉😉

چت و سوال درمورد آشپزی مجازه😍✅✅

ساعت 12شب خاموشی گروه زده میشه و بعد اون هیچ مطلبی رو توی گروه نزارید وگرنه مجبور به ریمو میشیم 🚫🚫🚫

از ساعت 14تا 17گروه به علت استراحت ادمین ها تعطیل میباشد 

با تشکر از همکاری شما کدبانو های عزیز💗💗💗مدیر گروه ثنا بانو

https://t.me/joinchat/BgH_V1M7ktjfEmTgsTGQ3g

لینک گروهمون😍😍😍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز