mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 عنوان درس خوندن با وجود بچه 217 بازدید | 15 پست سلام به ماماناي عزيزي كه با داشتن بچه كوچيك ادامه تحصيل دادن لطفا بياين و از برنامه ريزي هاتون واسه بچه داري و كاراي خونه و درس بگيد من با وجود دانشجو بودن دارم مامان ميشم و به راهنماييتون نياز دارم ممنونم تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼 1397/02/08 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلو_کیتی عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 1226 من درسم تموم شده بود ک بچه دار شدم فقط میخوام برا آزمون وکالت بخونم و متاسفانه نمی دونم چطور برنامه ریزی کنم
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 من تازه میخوام برم ادامه بدم خواستم بیام ببینم چی میگن😆😆😆 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
Asal84 عضویت: 1395/02/13 تعداد پست: 6586 منم با وجود بچه دو ساله انشالله ارشد قول شدم سال دیگه می رم دانشگاه، سخته ولی ما میتوانیم😄 دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18362 وقتی نیستین بچه هاتونو چجوری نگه داری میکنید.هرروز نمیشه پیش مادر گذاشت.پدستار میگیرین؟
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 من درسم تموم شده بود ک بچه دار شدم فقط میخوام برا آزمون وکالت بخونم و متاسفانه نمی دونم چطور برنامه ... تو خونه ميخوايد بخونيد؟؟ يا كتابخونه بريد؟ تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 من تازه میخوام برم ادامه بدم خواستم بیام ببینم چی میگن😆😆😆 فك كنم شرايط شما بهتر باشه تا وسطش باشي تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 منم با وجود بچه دو ساله انشالله ارشد قول شدم سال دیگه می رم دانشگاه، سخته ولی ما میتوانیم😄 برنامه اي ريختين يا هنوز نه؟؟ تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 وقتی نیستین بچه هاتونو چجوری نگه داری میکنید.هرروز نمیشه پیش مادر گذاشت.پدستار میگیرین؟ والا من كه پيش مامانم و مادر شوهرم ميخوام بذارم ساعاتي كه كلاس دارم همسرمم كارش يجوريه كه بتونه يكم با من هماهنگ شه اونم يه تايمي رو نگه داره تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 فك كنم شرايط شما بهتر باشه تا وسطش باشي دخترم داره میشه4سالخیلی دوست دارم برم فقط این کنکور لعنتی😤😤😤😤😬😠😬 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 دخترم داره میشه4سال خیلی دوست دارم برم فقط این کنکور لعنتی😤😤😤😤😬😠😬 سن خوبيه دخترتون ميتونيد تو ساعتي كه كلاس داريد مهد بذاريدش سرگرم شه من موندم با نوزاد چي كنم 😂😂 تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
2331عشقم عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 4788 سن خوبيه دخترتون ميتونيد تو ساعتي كه كلاس داريد مهد بذاريدش سرگرم شه من موندم با نوزاد چي كنم 😂😂 مادرت اینا اگه نزدیک باشن خوبه خدا بزرگه حتما ادامه بده زن باید قوی باشه خوشم میاد از خانم هایی مثل شما که انقدر با اقتدار هستید 👏👏👏👏 😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
هلو_کیتی عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 1226 تو خونه ميخوايد بخونيد؟؟ يا كتابخونه بريد؟ نه تو خونه میخونم
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 مادرت اینا اگه نزدیک باشن خوبه خدا بزرگه حتما ادامه بده زن باید قوی باشه خوشم میاد از خانم هایی مثل ... آره خدارو شكر نزديكن مامان خودم خونشون روبرو دانشگامه يعني جوري هيت بتونم وسط كلاسا بيان يه سر بزنم بهشايشالا كه بتونم فعلا كه جو گير شدم ميشگم من ميخىام ارشدمم بگيرم كارم كنم خدا كنه بتونمايشالا شما هم ميتونيد تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
mrs_arsa مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 2733 نه تو خونه میخونم فك ميكنم تو خونه خيلي راحت تره فقط بايد از خوابتون يكم بزنيد تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼