2777
2789
عنوان

ما زنا

83 بازدید | 7 پست

چقدر بدبختیم همش باید با هورمون های بعم ریخته سرو کله بزنیم 

یه هفته قبل از پریودی پی ام اس 

دوران پریودی 

تازه منم تازگیا اقدام به بارداری کردم چندماهه روزای دیگه هم اسایش ندارم همش درد و اعصاب خوردی 

حالا کاش میگرفت .... 

حالا دوران بارداری معلوم نیس چی بشه 

بخدا مردا خیلی راحتن 

دوران یائسگی بدتره😩😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداوند عادل هست تعادل طبیعت و بدن زن و مرد برای زندگی اینطوری درست تره باید یاد بگیریم مدیریتش کتیم

مدیریت رو شما یاد بده

طرف 10روز مونده به موعد پریود کل سیستم بدنی و روحی و روانیش بهم میریزه، روز اول پریود داغون، یائستگی یه بدبختی

چند روز خونریزی 

بارداری اگر ناخواسته باشه دردسرش یه جور

سقط شدن عذاب و درد و خونریزیش با زنه عشق و حالشو مرد میکنه 

9ماه بارداری و دردسرهاش زایمان و مشکلاتش 

شیر دادن و بیخوابیهاش 

کیف و حال مردا در همه شرایط در رابطه  و  آزار و دردش برای زن و درخواستهایی که برای لذت خودشونه درد و دردسرش برای زن 

عفونت، خارش، زخم دهانه رحم که همه زنها بلا استثنا دارن و نمیدونن، تست هرسال پاپ اسمیر برای کنترول و پیشگیری سرطان رحم 

کیست و توده پستان که بعد از 40سالگی اکثرا دارن تا زمانی که بزرگ نشده و دردناک نشده طرف متوجه نمیشه 

در  بعضی شرایط تخلیه کامل سینه ها 

میوم و فیروم که باز اکثر زنها دارن ولی نمیدونن مگر در ناحیه ای باشه که مشکلاتی براش ایجاد کنه و مجبور به چکاب هرساله میشه که کنترول بشه که وقت عملش شد هم کیست سینه ها هم فیبروم رو عمل کنه

شما اینارو چطوری مدیریت میکنید به ماهم یاد بدید

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.