2777
2789
عنوان

بریم برا ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوپ کدو حلوایی داریم که دیگه امروز باید تموم بشه. عدس پلو از دیروز هم مونده. ولی احتمالا بادمجون هم ...

وااای من یه جا عدس پلو خوردم کنارش گوجه و بادمجون سرخ کرده بود .خیلییی عالی بود 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من حبوبات گذاشتم بپزه آش رشته بپزم

چقدر هوس کردم تو این هوای بارونی منم برم بذارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

امروز کرفس گذاشتم

چند روزه بنایی داریم ناهار کارگرا رو درست میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به سلامتیناهار کارگر دادن از ناهار خود ادم سخت تره

سلامت باشی

وااای خیلی سخته

بخصوص اینکه خونه خودت باشی و براشون ظرف کنی ببری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دیشب مهمون داشتیم و الان یخچال بعدازمهمونی داریم 😂😂

مامانمم که نگم ماشاالله هیچوقت دستش به کم نمیره‌.....😋😋

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻