2777
2789
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ان شاءالله تمام ایران باران رحمت الهی بباره و تمام کوهها پرب ...

با انشالله ماشالله نمیشه ! همچنان ک سالهای قبل بارندگی به شدت کم بود . و امسالم ک پاییزش انقد گرم ک با تیشرت برن بیرون !باید یاد بگیرن ابرهارو بارور کنن . ( کسی نپره بهم که خدا بخواد میشه . بله به خواست خدا هر اتفاقی میفته . ولس خدا خب نمیخواد دیگه

انشالله بباره غمارو بشوره ببره

به به چه دعای قشنگی واقعا

غم ها و مشکلاتمون و بیماری ها رو ببره از شهرامون

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با انشالله ماشالله نمیشه ! همچنان ک سالهای قبل بارندگی به شدت کم بود . و امسالم ک پاییزش انقد گرم ک ...

واقعا 

مگه خدا مسئول کارهای ماست 

ابن همه آدم و ماشین رو ی جا جمع کردن مازوت هم میسوزنن

بخدا چه ربطی داره 

با انشالله ماشالله نمیشه ! همچنان ک سالهای قبل بارندگی به شدت کم بود . و امسالم ک پاییزش انقد گرم ک ...

خوب کاری که از دست ما برمیاد انجام می‌دیم دعا میکنیم صرفه جویی میکنیم

دعا میکنیم  ان شاءالله مسیولین مربوطه  رو هم خدا براه راست هدایت کنه  هم بفکر باشن و کارهای لازم رو انجام بدن البته بیشتر روزها ابری به آسمان ایران وارد نشده و از طرفی  میگن هزینه ی بارور کردن ابرها نسبتا بالاست و زیاد هم جواب نمی‌ده وگاهی  ابرها قبل از بارش از ایران خارج میشن  پس بازم جز دعا کاری از ما برنمیاد 

واقعا مگه خدا مسئول کارهای ماست ابن همه آدم و ماشین رو ی جا جمع کردن مازوت هم میسوزننبخدا چه ربطی دا ...

خوب شما یه سرچ ساده بزن ببین کدوم کشورها مازوت سوزی بیشتری دارن  و ببین دراون کشورها هم این حجم از مازوت سوزی براب و هوا وبارشها تاثیر گذاشته یانه قبول دارم آلوده کنندس ولی علت اصلی اینکه بارون نمیاد نیست