2777
2789

فقط و فقط شکر گزار خدا باش شکر گزاری حالتو خوب میکنه  

ببین عزیزم هر بچه یه معجزه هست .خدای نکرده اگر تجربه ی سقط و ناباروری داشته باشی ناخودآگاه قدرش رو میدونی

مطمئن باش با خودش قراره کلی خوشبختی و نور و رحمت به زندگیت بیاره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه آخرم هنوزم کنار نیومدم هرچند بچه دوس داشتم اما آمادگی ندارماسمم حتی انتخاب نکردم

من از دیشب که تست زدم دارم گریه میکنم حالم بده شرایطم خانواده ام طوریه  میددنم اصلا خوشحال نمیشن نمیدونم چیکار کنم میترسم سقط کنم خدا قهر بگیر دیگه بچه دار نشم

فقط و فقط شکر گزار خدا باش شکر گزاری حالتو خوب میکنه ببین عزیزم هر بچه یه معجزه هست .خدای نکرده اگر ...

مادرم در حال طلاقه  رابطم با پدرم خرابه چطوری شکر گذار باشم 

🥲کاش خدا ب منم بچه بده 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

خداروشکر کن

من ۵ سال دنبال ای وی اف بودم و خدا بالاخره یه پسر بهم داد

الان خیلی دلم میخواد یه خواهر داشته باشه ولی راهش سخته

شما طبیعی باردار شدی جای شکر داره

کاربری قبلیم پرید🥲

خداروشکر کنمن ۵ سال دنبال ای وی اف بودم و خدا بالاخره یه پسر بهم دادالان خیلی دلم میخواد یه خواهر دا ...

من خیالم راحت بود که باردار نمیشم تنبلی تخمدان و کیست  دارم نمیدونم چیشد اصلا

من از دیشب که تست زدم دارم گریه میکنم حالم بده شرایطم خانواده ام طوریه میددنم اصلا خوشحال نمیشن نمی ...

منم ترسیدم سقط نکردم 

الآنم از خیلی چیزها میترسم 

فقط خدا کنه شرمنده بچم نشم چون به مشکلاتی 

دارم