2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب باید زودتر میخوابیدی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مدارسم بازه اون کلاس اولی طفلک باید بره. دیگه دانشگاه که جای خود داره. ولی از هر روز هوا کثیف تره ام ...

هوا هنوز خیلییی کثیفه بو دود میده 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
شب باید زودتر میخوابیدی

وقتی یهو تصمیم میگیرن حضوری کنن مجبورم تا ۵ صبح کارامو بکنم که برای امروز تکمیل باشه نمیتونستم زود بخوابم 

وقتی یهو تصمیم میگیرن حضوری کنن مجبورم تا ۵ صبح کارامو بکنم که برای امروز تکمیل باشه نمیتونستم زود ب ...

اها ..  ایشالله کا ارائه ت خوب پیش بره 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

مدارسم بازه اون کلاس اولی طفلک باید بره. دیگه دانشگاه که جای خود داره. ولی از هر روز هوا کثیف تره ام ...

بعد اونا ظهر میان خونه من از صبح تا هفت و نیم کلاس دارم میرسم خونه میشه ۹

چرا مردم انقدر عجیب شدن،چون شما خوابت میاد باید دانشگاه تعطیل بشه،با این همه غیر حضوری کردن کلاسها چندسال دیگه فکر نمیکنم کسی دانش واقعی داشته باشه فقط مدرک میگیرن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اها .. ایشالله کا ارائه ت خوب پیش بره

نمیره🥲چون پاورپوینتم توی فلش بود که پسره با خودش برده شهرستان کلا یه فلش یه تلویزیونای دانشگاه میخوره

چرا مردم انقدر عجیب شدن،چون شما خوابت میاد باید دانشگاه تعطیل بشه،با این همه غیر حضوری کردن کلاسها چ ...

هوا الودس بو دود میده انفولانزام که پره 

بعد شما نگران دانش من نباش من نقاشم کارام عملیه تا تئوری 

[QUOTE=403000365]هوا الودس بو دود میده انفولانزام که پره  بعد شما نگران دانش من نباش من نقاشم کارام عملیه تا باشه عزیزم ناراحت نشو،هر طور که صلاح میدونی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود