2777
2789
عنوان

یه همکار دارم خیلی خواستگار داره

174 بازدید | 13 پست

یه همکار دارم یه کم توپوله با آرایش قشنگه بدون ارایش اصلا... همیشه هم در حال آرایش کردنه سرکار آرایش کامل داره بعد یه خونواده خیلی معمولی داره علت چیه اینقدر خواستگارای توپ داره 

مثلا میره قبرستون اونجا خواستگار.. میره ناخن بکاره خواستگار پیدا میشه تو کوچه خیابون خانما برا پسرشون ازش شماره مبکیرن یعنی برا اینکه به خودش میرسه!؟ 

خواستگاراش مهندس رو کشتی... بانکی...  پتروشیمی همه تحصیلکرده و ارگان های مهم کار میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاق بودن ایرانیا چاق دوست دارن‌

ای بابا کجا آخه. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یعنی راز موفقیتش چاقیه؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

شاید الکی میگه کدوم مهندسی خودش‌ دوست دختر نداره میخواد زن از تو خیابون بگیره

ولی باهاشون قرار میزاره دیروز مژه مصنوعی خرید عصرش با یه پسر پولدار که ناخن کارش معرفی کرده بود قرار داشت

خواستگار داشتن مهم نیست

با کی ازدواج می‌کنی مهمه

من خواستگار خیلی کم داشتم ولی دوستم حداقل روزی یه دونه خواستگار رو داشت. الان من دو تا بچه دارم بزرگ می‌کنم. و اون همچنان در حال رد کردن خواستگار...

2790
2778
2791
2779
2792