2777
2789
عنوان

تفاهم سر بچه

263 بازدید | 21 پست

پارتنرم عاشق بچس من اما دوس ندارم اصلا...

بهش گفتم که نمیخوام اولش یکم مقاومت کرد بعد گف قبوله هرچی تو بگی منم همونو میخوام ..‌.ولی همچنان پست بچه کوچولو میفرسته برام تو اینستاو ذوق میکنه و حرفشو میزنه😕

چیکار کنم بنظرتون مناسب ازدواج باهم نیستیم؟

نه دیگه مشخصه بچه دوس داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نه دیگه مشخصه بچه دوس داره

خب اره خیلی دوس داره 

ولی قبول کرد که نداشته باشیم چون من نمیخوام...اما همچنان بعضی وقتا حرفشو میزنه و همیشه پست نینی میفرسته برام...اصلا انگار کلا اینده رو نمیتونه بدون بچه تصور کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اره خیلی دوس داره ولی قبول کرد که نداشته باشیم چون من نمیخوام...اما همچنان بعضی وقتا حرفشو میزنه ...

منم همچین برداشتی کردم از رفتازش

اگ واقعا نمیخوای ودوست نداری ازدواجتون خب اشتباست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

حتما قبلش مشاور برید 

و قبل ازدواج ازش ضمانت بگیر 

نمیتونی شرط بچه نداشتن بذاری اما میتونی جوری شرط عقد بذاری که پیشگیری شه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم همچین برداشتی کردم از رفتازشاگ واقعا نمیخوای ودوست نداری ازدواجتون خب اشتباست

من واقعا نمیخوام کلا بچه

خب اخه ب حرف قبول کرده کاملا ک نداشته باشیم ولی درعمل مشخصه همچنان میخواد بچه

من واقعا نمیخوام کلا بچهخب اخه ب حرف قبول کرده کاملا ک نداشته باشیم ولی درعمل مشخصه همچنان میخواد بچ ...

اره مشخصه

بعد زندگی ممکنه اذیت بشی

باید باهاش اتمام حجت کنی بهش بگو ک من هیچوقت نظرم عوض نمیشه

من واقعا نمیخوام کلا بچهخب اخه ب حرف قبول کرده کاملا ک نداشته باشیم ولی درعمل مشخصه همچنان میخواد بچ ...

مشخصه میخواد راضیت کنه بعد از به دست آوردنت 

پیش هودش عمچین فکری کرده

به حکمتش دل بسپار(خدا)
نمیدونم والا .شوهر منم عاشق بچه هست با اینکه سه تا واسش زاییدم ولی سیر نمیشه و هنوز هم میخواد منم از ...

من پارتنرم میگه اگه ترست از بارداری و زایمانشه من مشکلی ندارم از پرورشگاه بیاریم ولی خب من کلا از بچه و مسئولیتش و دردسراش بدم میاد اونم نمیتونم قبول کنم😕💔

مشخصه میخواد راضیت کنه بعد از به دست آوردنت پیش هودش عمچین فکری کرده

چیکارش کنم😕

باهاش صحبت که میکنم میگه مشکلی ندارم اگه بچه نخوای ولی خب همچنان پست بچه میفرسته برام و حرفشو میزنه

چیکارش کنم😕باهاش صحبت که میکنم میگه مشکلی ندارم اگه بچه نخوای ولی خب همچنان پست بچه میفرسته برام و ...

ازدواج کنید چندسال بچه دارنشید زندگی یکنواخت میشه بعد بهش فکرمیکنی

به حکمتش دل بسپار(خدا)