2777
2789
عزیزم شماخودت حست قویه خداخیرت بده میگی من وشوهرم بعدطلاق بهم برمیگردیم ؟؟؟

زاستش تا یه حدودی حسم‌قویه اما نمیدونم . حالا بنظر من یه چیزی بینتون هست که احتمال برگشتتون به هم ۷۰ درصده. اما خب حس‌میکنم یکی داره ازت دورش میکنه و اون هم یه نفر نزدیکه توی‌خانوادش اما دوست داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زاستش تا یه حدودی حسم‌قویه اما نمیدونم . حالا بنظر من یه چیزی بینتون هست که احتمال برگشتتون به هم ۷۰ ...

❤️❤️❤️❤️فدات شم به نظرت ازدواج مجددارم من یاشوهرم ازدواج مجدداره ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

زاستش تا یه حدودی حسم‌قویه اما نمیدونم . حالا بنظر من یه چیزی بینتون هست که احتمال برگشتتون به هم ۷۰ ...

منم ببخشید میشه بگی چیا ازم حس میکنی کلا؟ 

حس اقای س بهم چیه؟ رفتاراش منظوری داره؟ کی پیشنهاد رابطه عاطفی میده؟ 

منم ببخشید میشه بگی چیا ازم حس میکنی کلا؟ حس اقای س بهم چیه؟ رفتاراش منظوری داره؟ کی پیشنهاد رابطه ع ...

حس میکنم ادمی هستی که خیلی چیزارو به روی خودت نمیاری و میژاری تو دلت بمونه و گله نمیکنی. بعدشم اون اقا حس میکنم که روش نمیشه یا یه چیزی هست که نمیتونه بگه حالا یا فاصله سنی یا اینکه یه نفر سومی هم هست

حس میکنم ادمی هستی که خیلی چیزارو به روی خودت نمیاری و میژاری تو دلت بمونه و گله نمیکنی. بعدشم اون ا ...

اره درسته 

راستش نمیدونم روش نمیشه یا نه. ولی فاصله سنی داریم یکم. ۵ سال یعنی. بعدم قبلا با یکی بوده ولی تموم شده رایطه اش. درگیر اونه هنوزم؟ 

میدونه دوستش دارم من؟