2777
2789
اره بابا الان دیگ کسی ازدواج نمیکنه ینی نمیتونه که ازدواج کنه 🥲

آره ازدواج دیگه تقریبا خیلی کم شده از خرج های بالا ولی اونایی هم که ازدواج کردن از گرونی مدام در حال دعوا هستن اینم شد زندگی🤧🤷‍♀️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه برای همه عزیزم خیلیا هستن که شانس آوردن و با آدم درست ازدواج کردن ... خدا نکنه آدم گیر زبون نفهم ...

من که ریییییدم با شوهر کردنم 😂

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بچه هاشون میارن میندازن ب ما بعد یادشون میوفته عه این پسر ماست عه علیهههه

عزیزمممم میفهممت خواهر 🤣🤣🤣 مادرشوهر من میگ پسر من جواهره قدرشو بدون داداشام هنوز باهام قهرن ک چرا دخترای اونارو برای پسرام نگرفتم🤣🤣🤣

آره ازدواج دیگه تقریبا خیلی کم شده از خرج های بالا ولی اونایی هم که ازدواج کردن از گرونی مدام در حال ...

اره دیگ بی پولی منشأ همه ی مشکلاته خدا گره از کار همه باز کنه بحق قرآن 

آخ آخ این غولای بی شاخ و دم ول کن آدم نیستن خواهر حالا تا دیروز بچه شون تو جوب می‌خوابید حالا یهویی ...

آره بخدا دقیقا، امروز کاپشن شوهرمو ازش گرفته شسته. 

میگم خب دندون رو جیگرش میذاشت آخرهفته خودم میشستم. 

هر آخر هفته تمام لباسای شوهرمو میشورم. 

میخواست بهونه بده دست شوهرم تا دعوا بندازه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

آره بخدا دقیقا، امروز کاپشن شوهرمو ازش گرفته شسته. میگم خب دندون رو جیگرش میذاشت آخرهفته خودم میشستم ...

آخ آخ امان از اون وقت که کاسه داغ تر از آش میشن من جات بودم دفعه ی بعدم می‌بردم میگفتم مامان جون زحمت این کاپشن و بکش شما شستین خیلی تمیز شده بود چندبار ببر بده بشورع دیگ از این شکرا نمیخوره

عزیزمممم میفهممت خواهر 🤣🤣🤣 مادرشوهر من میگ پسر من جواهره قدرشو بدون داداشام هنوز باهام قهرن ک چرا ...

وای چقد تشابه 

مال منم هر جا میشینه میگ پسرم جواهره 

فقط نفهمیدم جواهری در قصر یا جواهری در کردستان 

چون کرده 😁

آخ آخ امان از اون وقت که کاسه داغ تر از آش میشن من جات بودم دفعه ی بعدم می‌بردم میگفتم مامان جون زحم ...

منم برداشتم یبار دیگه انداختم ماشین 

صبح آقا ببینه خیسه متوجه بشه چرا آخر هفته ها میشورم. 

ولی آره راست میگی این که تو گفتی بهتره 

وای چقد تشابه مال منم هر جا میشینه میگ پسرم جواهره فقط نفهمیدم جواهری در قصر یا جواهری در کردستان چو ...

دیگ خدا به هرکسی جواهر نمی‌ده خودت ببین باید با این جواهر چ کنی🤣🤣🤣

منم برداشتم یبار دیگه انداختم ماشین صبح آقا ببینه خیسه متوجه بشه چرا آخر هفته ها میشورم. ولی آره راس ...

اره من قششششنگ در کمال احترام این کارو میکنم یبار من غذا درست کرده بودم شوهرم از سر کار ک اومده بود پایین نگهش داشته بود غذا داده بود بهش منم تا دو سه روز بعد خودمو زدم به سرما خوردگی به شوهرم گفتم عزیزم لطفا خونه ی مامان غذاتو بخور و بیا روز سوم گشنه اومد بالا گفت مامانم گفته مریض بودم ناهار نپختم دیگ م شوهرمو برای غذا صدا نزد 🤣🤣🤣

وای چقد تشابه مال منم هر جا میشینه میگ پسرم جواهره فقط نفهمیدم جواهری در قصر یا جواهری در کردستان چو ...

وا من فکر میکردم فقط مادرشوهر من اینو میگه هر دفعه منو میبینه میگه همچین شوهری تو خوابم گیرت نمیومد