2777
2789
عنوان

اضطراب شدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

قبلا باهاشون صحبت داشتم به طب سنتی مراجعه کردم دارو هایی داده یکمی خیلی کم بهترم ولی هنوز که هنوزه بدم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کابوس هایی میدیدم که میشد از روش فیلم ساختمدتیه سوره یس و حشر میخونم کابوسام رفتن که رفتنحتما از ...

باشه عزیزم مرسیییی😍😁

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قبلا باهاشون صحبت داشتم به طب سنتی مراجعه کردم دارو هایی داده یکمی خیلی کم بهترم ولی هنوز که هنوزه ب ...

این فرم مزاج شناسی طب اسلامی هست طب اسلامی با سنتی فرق داره دوس داشتی بزن رو اسم کاربریم صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

به دکترم گفتم یه چیزی بنویسه کتار گذاشتنش راحت باشه و کم عوارض برای من اس سیتالوپرام نوشت نصفشو میخو ...

من نمیتونم سیتالوپرام بخورم کل بدنم خییییسسسس میشه از عرق و ضربان قلبم به شدددت بالا میره ولی مامانم میخوره اوکیه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
آها بخدا من هفته پیش بود شروع کردم دوشنبه صبح بیدار شده بودم کور شده بودم حس و حواسم رو از دست داشتم ...

تصمیم شخصی خودته که استفاده کنی یا نه چی بود قرصت؟؟ 

ببین باید دارو عوض کنی و اینکه از نصف یا یک چهارم شروع کنی  عوارضش فقط نهایت یک هفتست    زندگی بی کیفیت خیلی بذه که هر. شب کابوس ببینی من ترجیخ میدم قرص یخورم بخابم تا اینکه بیدار بمونم و فکر خیال اذیتم کنه

😎💚🐬
من نمیتونم سیتالوپرام بخورم کل بدنم خییییسسسس میشه از عرق و ضربان قلبم به شدددت بالا میره ولی مامانم ...

سیتالوپرام  ضربان میبره بالا ولی برای من اس سیتالوپرام هست که عارضه قلیی نداره اسم دیگش لگزام هست کلا ضد افسردگی ها تا یه مدت ضربان میدن بعدش عاذی میشه مثل خوردن قهوه 

😎💚🐬
تصمیم شخصی خودته که استفاده کنی یا نه چی بود قرصت؟؟ ببین باید دارو عوض کنی و اینکه از نصف یا یک چها ...

نورتریپتیلین 10 و فلوکسامین 50 بودن یعنی روانی شده بودممم، حالا دوباره به دکترم مراجعه کنم

نورتریپتیلین 10 و فلوکسامین 50 بودن یعنی روانی شده بودممم، حالا دوباره به دکترم مراجعه کنم

نور یه بار تجویز کردن بهم اصلا بتم نساخت منم نخوردم دیگه فلوکسامین نمیدونم برو پیش متخصص مغز و اعصاب خوب  یه دکتر خوب همیشه نسخه سبک و کم عوارض میده 

😎💚🐬
نور یه بار تجویز کردن بهم اصلا بتم نساخت منم نخوردم دیگه فلوکسامین نمیدونم برو پیش متخصص مغز و اعصاب ...

اره باشه مرسییی