baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 عنوان میکاپ ارتیست 115 بازدید | 18 پست کسی هست میکاپ ارتیست باشه؟ یه سوال دارم همچی فاکینگیه 1404/09/12 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4281 ببخشید اسیخانوما میکاپ شینیون تو شهرتون چنده؟ بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 نیستم ولی در حدش بلدم😅 عشقم برای پوست تقریبا مختلط یاچرب(روی بینی و پیشونیم چرب میشه) پرایمر لورال خوبه یا بیبی اسکین میبلین؟ همچی فاکینگیه
دخترزشتت عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 1694 عشقم برای پوست تقریبا مختلط یاچرب(روی بینی و پیشونیم چرب میشه) پرایمر لورال خوبه یا بیبی اسکین میبلی ... لورال بهتره برای کرمپودر های سنگینم خوبه حتی اما میبلین سبک تره
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 لورال بهتره برای کرمپودر های سنگینم خوبه حتی اما میبلین سبک تره میتونم روی پیشونی و بینیمم بزنم پرایمر لورالو؟واینکه عشقم ابرسان سیمپل بزنم قبل زدن کرمپودر؟چه ابرسانی خوبه بخرم از داروخونه همچی فاکینگیه
دخترزشتت عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 1694 میتونم روی پیشونی و بینیمم بزنم پرایمر لورالو؟واینکه عشقم ابرسان سیمپل بزنم قبل زدن کرمپودر؟چه ابرسا ... اره میتونی بزنی سیمپل عالیه برا زیر میکاپ قیمت اقتصادیم داره میتونی راحت حجم مناسب بزنی آبرسان داروخونه ای هم میخوای ژنو بایوتیک و راکوتون خوبه آبرسان کیلینیک زردشم خوبه صورتیه پیل میشه
ساچلیین عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 225 ببخشید اسیخانوما میکاپ شینیون تو شهرتون چنده؟ قیمتای مختلف هست از ۱۵۰۰ به بالا تا ۵ تومن
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 اره میتونی بزنی سیمپل عالیه برا زیر میکاپ قیمت اقتصادیم داره میتونی راحت حجم مناسب بزنی آبرسان داروخ ... مرسی عزیزم یه سوال دیگم دارم ببخش🥲🤍کرم پودر فورور۵۲ دارم فک کنم شماره ۱۰ یا ۰۱۰ اگه اشتباه نگم روشنهمیشه با گابرینی شماره ۳ ترکیب کنم یا ۴؟ ۴خیلی تیرس میترسم تیرش کنه همچی فاکینگیه
دخترزشتت عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 1694 مرسی عزیزم یه سوال دیگم دارم ببخش🥲🤍کرم پودر فورور۵۲ دارم فک کنم شماره ۱۰ یا ۰۱۰ اگه اشتباه نگم روش ... اره میشه با ۳ ترکیب کن بهتره کرمپودرت نهایت یک یا دو درجه از پوستت روشن تر باشه که با رنگ گردن تفاوت ایجاد نکنه
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 اره میشه با ۳ ترکیب کن بهتره کرمپودرت نهایت یک یا دو درجه از پوستت روشن تر باشه که با رنگ گردن تفاوت ... اهامرسی عزیزدلم💗 همچی فاکینگیه
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 خواهش میکنم قشنگم عزیزم یه سوالاگه روی صورت یابینی جای جوش باشه چجوری کاور میشه؟ همچی فاکینگیه
دخترزشتت عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 1694 عزیزم یه سوالاگه روی صورت یابینی جای جوش باشه چجوری کاور میشه؟ با کالر کارکتور سبز ولی بجاش میتونی از سایه سبز استفاده کنی روش کانسیلر بزنی خشک کنی با سشوار بعد کرمپودر بزنی
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 با کالر کارکتور سبز ولی بجاش میتونی از سایه سبز استفاده کنی روش کانسیلر بزنی خشک کنی با سشوار بعد کر ... با پالت رنگدونه نمیشه ؟ رنگ سبزش یکوچولو بزنم بعد روش کرم پودر بعدشم پودر بیک همچی فاکینگیه