2777
2789

اگه شما دختری از ی خانواده خیلی پولدار و با جایگاه اجتماعی خانوادگی خیلی خوب باشین و باتحصیلات و پشتوانه عالی پدری...ولی از لحاظ ظاهری کمی پایینتر از متوسط...

آقایی با خانواده از نظر مالی متوسط رو به پایین  اما آبرودار...تحصیلات و شغل خودش تعریفی نیس..ولی از لحاظ ظاهری(هم چهره  و هم هیکل) خیلی خوب و اخلاق عالی...وادعا میکنه عاشقتونه و شما هم ازش خوشتون میاد رو قبول میکنید یا خیر

تا اینجا خوب بود اما چند سالشه و چی داره خیلی مهمه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

کلا بنظرم تناسب ظاهری اگر نباشه طرفین احساس ناکافی بودن ممکنه بهشون دست بده کلا تناسب اجتماعی فرهنگی ...

اوهوم...

هم تفاوت ظاهریمون زیاده

هم ازون طرف اختلاف طبقاتی

آقا عاشق پول خانواده شده نه دختر خانواده😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

سلام عزیزان دلم من توی با سلام یه غرفه انلاین دارم

پر از محصولات طبیعی و ارگانیک با قیمت بسیار مناسب

شکر قهوه ای

حبه عناب

روغن زیتون اصل 

روغن ارده کنجد

پاستا جو دوسر

کلوچه ارگانیک با شکر قهوه ای

انواع صابون و عطر و شامپو ارگانیک

ممنون میشم توی با سلام پیج منو(ارگانیوم)دنبال کنید

طبیعت مرداس برن سمتی دختری که بتونن تامین ش کنن 

وقتی مردی میره سمت دختر سطح بالا تراز خودش قصدش سرمایه گذاری و رسیدن به چیزایی هست که خودش توانش نداشته

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.