2777
2789
عنوان

به شوهر دوستم گفتم فقط با مادربزرگ من رل نزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان دلم من توی با سلام یه غرفه انلاین دارم

پر از محصولات طبیعی و ارگانیک با قیمت بسیار مناسب

شکر قهوه ای

حبه عناب

روغن زیتون اصل 

روغن ارده کنجد

پاستا جو دوسر

کلوچه ارگانیک با شکر قهوه ای

انواع صابون و عطر و شامپو ارگانیک

ممنون میشم توی با سلام پیج منو(ارگانیوم)دنبال کنید

بعد میگن ایران پیشرفت نمیکنه همه چی رو رسما منحرف کردین ادمه دیگه چون جنس مخالفه یجوری میگین انگار ح ...

الان کی همچین حرفی زد؟بنظرتون شوخیش درست بوده؟!بیشتر تخریب شخصیتی بوده ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان کی همچین حرفی زد؟بنظرتون شوخیش درست بوده؟!بیشتر تخریب شخصیتی بوده ...

وقتی طرف نشسته از دخترا دوران مجردیش میگه تازه جلو دوستش بشینه گوش کنه با این شوخی باعث شد که خجالت بکشه دیگه نگه 

وقتی طرف نشسته از دخترا دوران مجردیش میگه تازه جلو دوستش بشینه گوش کنه با این شوخی باعث شد که خجالت ...

شاید من عنوان رو اشتباه برداشت کردم چون نوشته خودش با دوستش و همسر دوستش رفتن بیرون و دوستش خیلی رفته

رو فاز دخترایی ک مجردی براش صف کشیدن اینم گفته فقط مونده مادربزرگم عاشقت نشده باشه بیا شمارشو بدم برو اونم تور کن ...بنظرم اومد به دوستش که دختره بوده گفته

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣به شوهر دوستش گفته که فامیلشون هم هست نه خود دوستش

آخه تو توضحاتش نوشته دوستش رفته رو فاز دخترایی ک مجردی براش صف کشیدن اینم گفته فقط مونده مادربزرگم عاشقت نشده باشه بیا شمارشو بدم برو اونم تور کن،اونجا که نوشته رفته رو فاز دخترایی که مجردی براش صف کشیدن خیلی دوگانگی داشت چمیدونم ولم کن گیج شدم اصن هر چی😂😂😂