2777
2789

همش میچسبه بهم ازم بالا میکشه و وقتی من نشستم خوبه ولی به محض بلند شدنم غوغا به پا میکنه حتی گاهی وقتی نشستم زیاد سمتم نمیاد و میره بازی میکنه ولی وقتی پا میشم کارامو کنم شروع به گریه میکنه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر دو بچه های من اینجور بودن ، پیرم کردن

خیلی سخته 

همیشه کارهام عقب میموند

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

گریه کنه بغلش نکن. من بچم چند بار گریه کرد موقع آشپزی یا کارای دیگه بهش گفتم کار دارم باید انجام بدم و اصلا اهمیت ندادم به گریه کردنش اسباب بازی براش میاوردم میگفتم بازی کن با خوراکی میدادم بهش مشغول بشه منم کارامو میکردم. 

اینطوری هم عذاب وجدان داغونمون میکنه

ببین بچه خصلتش همینه با گریه خواستشو میگه اینکه کدوم خواستشو باید برطرف کنیم تشخیص با مادر و پدر هست. بچه تو همین سال های اول زندگی با همین گریه کردن خواسته هاشو پیش می‌بره. اگه من به عنوان مادر از روی دلسوزی به خواسته هایی که واجب نیست پاسخ بدم این میشه یه عادت بد و نادرست و تا آخر مجبورم برطرفش کنم. 

چند وقتشه بچت؟؟بچه منم اینجوریه دقیقآ ی کم بغلش میکنم میذارم تو بغلم خسته بشه بد میذارمش زمین

ده ماهشه

اصلا خسته نمیشه بغلم باشه همش میاد میچسبه بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گریه کنه بغلش نکن. من بچم چند بار گریه کرد موقع آشپزی یا کارای دیگه بهش گفتم کار دارم باید انجام بدم ...

اخه اون برای بالای دوساله بچه من ۱۰ماهشه😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اون برای بالای دوساله بچه من ۱۰ماهشه😢

نه اتفاقا برای همین سن هست. بچه دو ساله اگه بغلی نشده باشه کاری به مامان نداره. من خودم الان بچم دو سالشه ولی از همون اول بغلیش نکردم الان راحتم.