2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ بیاین ایده بدین مچ اینو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون گوشی تلفن یه مغازه زنگ بزن بگو گوشیم خاکوش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خب خانم عزیز شما مازوخیسم داری ؟خودت میگی شرایط جدایی نداری پس چرا باغچه ایی بیل میزنی که توش پر از ...

حتی اگه نتونه جدا شه باید بفهمه شوهرش چه غلطی میکنه مگه عروسکه یا مجسمه اس که بیخیال بشینه زندگی کنه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
حتی اگه نتونه جدا شه باید بفهمه شوهرش چه غلطی میکنه مگه عروسکه یا مجسمه اس که بیخیال بشینه زندگی کنه ...

این خانم آرامشش براش مهم باید باشه کسی که قدرت ندارع و ضعف نشون میده نسبت به طلاق چرا بفهمه 

اصلا چک کرد وقتی باید بمونه بسوزه که چی

چرا بفهمه و هعی چهره اش با چهره خودش مقایسه کنه 

اگه کسی بود می‌گفت می‌خوام جدا بشم حتما پیشنهاد متفاوتی میدادم. این خانم نه راه پس گذاشته نه راه پیش 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

این خانم آرامشش براش مهم باید باشه کسی که قدرت ندارع و ضعف نشون میده نسبت به طلاق چرا بفهمه اصلا چک ...

این خانم اگه نفهمه شوهرش داره چیکار میکنه آرامش نداره .

نه اینکه خودشو بزنه به بیخیالی و آرامش داشته باشه اگه انسان همچین قابلیتی داشت که دیگه انسان نبود خواهر من یسری احساسات هستن که دست خود آدم نیست مث یه دلشوره یهویی که میچسبه بهت و ولت نمیکنه .

بیاید یکم منطقی باشیم. 

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
این خانم اگه نفهمه شوهرش داره چیکار میکنه آرامش نداره .نه اینکه خودشو بزنه به بیخیالی و آرامش داشته ...

قربونت من متوجه ام اصلا هم بحثی ندارم با شما با اینکه گفتم لطفاً ریپلای نشم داخل امضا ام 

اما بیا فکر کنیم فهمید بعدش چی اون جا که نه راه پس داره نه پیش چی 

زنی که اینقدر محدود کرده خودشو و ترس داره بهتر درگیر نشه.

بی‌خیالی سخته اما اگه بفهمه هر جلسه تراپی پونصد تومن باید بده درگیر افسردگی و فاز مقایسه میشه الان که نمی‌خواد جدا بشه اون زمان برای خودش خرج کنه اون پول برای کلاس ها مختلف خرج کنه زمانش برای بچهاش خرج کنه 

من گفتم اگه ایشون میخواست جدا بشه قطعا جوابم متفاوت بود عزیزم و حرفاتون کاملا متوجه ام 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر