2777
2789
عنوان

ادم چقدر میتونه بدبخت باشه اخه

237 بازدید | 28 پست

یتیم بودم هی پاسم میدادن به این عمو و اون عمو.. بماند رفتار های بد و تو سری خوردنا.. مادر بالا سرمون نبود پدر رحمت خدا رفته.. افسردگی شدید.. هر خاستگار خوبی میومد یکی از فامیلا ک ازمون متنفر بود میپروندش با بدگویی.. خلاصه منم همش فکر خودکشی.. بخاطر این شرایط بد و بچه بودم هیچ درکی از مسئولیت و زندگی نداشتم 14 سالم بود اخر از سر اجبار و فرار از این شرایط بد و زشت با یکی از خاستگارا ک 10 سال ازم بزرگتر بود ک از شکل و قیافش متنفر بودم ازدواج کردم از شانس گندم و بدبختیم دراومد دروغ گفته بودن ک وضع مالیشون خوبه یعنی شوهرم هیچی. نداشت و همه چی از پدرش بود و خودش هیچی صفر بود و شغلشو بخاطر بی تجربگیش از دست داد و به جای ماه عسل صبح عروسی حرف از بی پولی شد و تا همین الان ک 10 سال گذشت و از سر بچگی و بی درک و فهمم 3 تا بچه اوردم به قران بچه بودم درکی از شرایط نداشتم شوهرم از خودم بدتر هیچی بلد نبود و نیست و گذشت و من هرکاری ک فکرشو کنید کردم اصلا جوابگو این تورم نبود و نیست الان ک بچه بزرگم 9 سالشه و من 25 تو 25 سالگیم پیر شدم شکسته شدم هر درد و مرضی فکرشو کنید گرفتم اینقدر کار کردم ک دستام و پاهام مثل پیرزنا کم توان شدن معده ام خونریرزی میگرن شدید اعصاب تشنجی وافتضاااح.. و خرج و مخارجم به کنار فقط ارزوی مردن دارم برا خودمو بچهام باهم چون بخاطر اوناست ک زنده ام و از جنگیدن خسته شدم هرکاری میکنم به در بسته میخورم.. نمیتونم تحمل کنم بچهام گشنه بخوابن.. نمیتونم ببینم بچهام حسرت ب دل باشن.. 

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

چقدر برات ناراحت شدم شرایطت از مال من خیلی یدتره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخ عزیزم من شوهرم کتک میزنه و دست بزن داره خوشییفته و اشغالهه ولی بازم بهت میگم روحیه تو نباز هر چند ...

منم همینکارو باهام میکنه🖤😭

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
اخ عزیزم من شوهرم کتک میزنه و دست بزن داره خوشییفته و اشغالهه ولی بازم بهت میگم روحیه تو نباز هر چند ...

شما صوت کلیدمردحبشی رو ازگوگل دان کن گوش بده مردتو میکیری تومشتت خیلی خوبه

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

عزیزم پدرشوهرت ک پولداره ازون کمک بگیرین

نمیده

هرکی وضع مالی خوبی داره کمک کنه بهشون فقط الهی و وای وای نکنین اه  کجان فیلرزنا و ناخون کارها 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

گناه اون بچه هاچیه ک تو نفهم و بچه بودی ک سه تا بچه آوردی هیچ وقت آرزوی مرگ واس بچه هات نکن و اینکه وظیفه ک بچه هاتو خوب نگه داری چون تو مسولی چون اونارو ب دنیا آوردی و هیچ وقت نمیتونی کم بیاری چون مجبور تو غلط کردی از رو نفهمی سه تا بچه آوردی ک الان آرزوی مرگ براشون کنی تو اگه بدتری زندگیرم داشته باشی باید لبخند بزنی وبه بچه هات نشون ندی ک کم آوردی حتی تو بدترین شرایطم ب اونا امید بدی وگرنه تو یه مادری میشی ک فقط زندگی و واسشون تلخ کرد مادر خیلی مهم 

نمیده

شما هم صوت کلید مرد حبشی رو داتلود کن شیوه ی رام کردن ودرخواست ازمرد رو میگه. صوتاش همه ش باهم یک ساعت میشه ولی گو شبدی قسنگ میتونی ازین وضع بیاین بیرون و باسیاستایی ک یادمیده هم شوهرتو بگیری تو دستت هم پدرشوهرت و کاری کنی راضی شه کمکتون کنه

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

تو رو به هر چی باورش دارین تو رو به شرفتون دق دلی نداری و گیر و گور مالیتونو سر  بچه های طفل معصومتون خالی نکنین اونی که باید طلبکار باشه اونان نه شمااا اوردینشون به این دنیا وظیفه هممونه حتی جونمونم دراد باید تلاش کنیم از راه درست روزی حلال دستشون برسونیم وگرنه دنیا و اخرت خودمون و هفت نسلمون جهنم و عذابه 

خدا به داد نسلهای ما ادما برسه که خودمون به این دنیا اوردیمشون و از سر کم کاری خودمون تو فقر نگهشون میداریم و از همه بدتر نمیدونیم که گرسنگی از خاطر بچه میره ولی ضربه های عاطفی و تروما های روحی تا قیامت باهاش میموننن ..

عزیزم تو اگه اون نون خالی رم سفرت با دل خوشی بخوری بچه هاتم با دل خوشی می‌خورن بچه ب مادر نگا میکنه روحیه بچه هاتو خراب نکن در آینده باعث میشع روانشان بهم بریزه

من خودم گشنه میخوابم ولی همیشه اولویتم اونا بودن قرض میکنم کار سخت میکنم ک دلخوشی های بچگونشونو براشون به جا میارم شده با یه ابنبات خوشحالشون میکنم اینطور نیس بیخیالشون باشم نه برعکس بخاطر زجر فک کردن به این بچهاس ک به این روز افتادم