2777
2789
عنوان

خوبه اینجوری بگم به نامزدم❓

145 بازدید | 6 پست

یه مدته اوضاع مالی و کاراش به هم ریخته. بهش گفتم بهتر شدی؟ حالت چطوره؟ گفت ایشالا درست میشه.‌خندیدم گفتم من میخام یکم باهات دعوا کنم سر یه قضیه ای کی اعصابت آروم تر میشه پس؟ گفت اوه خدا رحم کرد پس، فعلا بذار بعدا، بذار یه ماه دیگه چکامو پاس کنم ...

یکم ناراحت شدم ازش. واقعا من این همه دارم ملاحظه اشو میکنم خسته شدم خب. بعد خدافظی کردیم پیام داده 

عزیزم بگو چی شدی؟

دلم میخواد براش بنویسم: عزیزم شمافعلا دغدغه های خیلی مهمتری از من داری فعلا وقت و حوصله ای برای من نیست. ایشالا یه ماه دیگه

خودت داری میگی شرایطش بهم ریخته

بخوای گارد بگیری مطمئن باشن به دعوا میرسه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چه قضیه ای هست الکی دعوا راه ننداز با شوهرت اگر خیلی جدی نیست بزار سر فرصت بهش بگو

دعوا راه نمیندازم اما یکم ناز میخوام‌بکنم براش انقدر صبوری کردم فکر میکنه من همیشه اوکیم نسبت بهم بی اهیت شده. موضوعش تو تاپیک قبلیم هست

خودت داری میگی شرایطش بهم ریختهبخوای گارد بگیری مطمئن باشن به دعوا میرسه

بهم ریختگی شرایطش تقصیر خودشه. وقتی بدون مشورت با من یه کاری رو شروع میکنه خودشو تو دردسر مالی میندازه چطور توقع درک از سمت من داره؟! 

بهم ریختگی شرایطش تقصیر خودشه. وقتی بدون مشورت با من یه کاری رو شروع میکنه خودشو تو دردسر مالی میندا ...

ببین هر کسی ممکنه یه اشتباهی بکنه همونطور که اگه تو اشتباهی کنی مسلما انتظار درک کردن رو از طرفت داری درسته؟

الانم میخوای صحبت کنی باهاش به قصد تغییر و درست شدن اون مشکل،منتها چون اون اوکی نیست حل نمیشه ممکنه بحثم پیش بیاد

به هر حال یه تجربه شخصیم بود که‌گفتم

خودت صلاح خودتو بهتر میدونی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)