2777
2789
عنوان

هیچ کس باورش نمیشه

369 بازدید | 26 پست

جمعه شب اول قبر مادربزرگم بود 

امشب شب اول قبر بابابزرگم، دووم نیاورد پیرمرد.... بمیرم واستون، بشینم واسه کدومتون گریه کنم.... 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت شون کنه 

با دیدن این چیزا، به وجود عشق ایمان میارم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چه عشقی چه سعادتی🥹🥹🥹🥹چه مرگ زیبایی

حرف 60 و خورده ای سال زندگی مشترکه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
هر دو پنجشنبه جمعه

مادر بزرگم پنج شنبه شب فوت شد جمعه دفن شد

بابابزرگم امروز فوت و دفن شد

وای چقد سختخدا رحمتشون کنه

خیلیییییییی سخته قلبم تیکه تیکه شده

امروز داشتم واسه مادربزرگم گریه میکردم زنگ زدن گفتن بیا بابابزرگ فوت شده 

قلبم وایستاد اون لحظه