2777
2789

۸ساله ازدواج کردیم، یه پسر دارم 6سالشه، راستشو بخواین پسرمون رفتارش خوب نیست خیلی مشاوره و کاردرمانی بردیمش یعنی به جورایی بیش حسی داره، خیلی پرخاشگره نمیتونم خیلی بحثو باز کنم اما خب ویژگی های خوبم داره، در کل تربیت من و شوهرم یکی نبود نیست برا همین تو تربیتش خیلی بد شده😣😔😔بعد از کلی مشاوره بهمون گفتن باید تو خونه تنش نباشه آرامش باشه من و شوهرم سعی کردیم باهم خوب باشیم بعد بهم میگفتن اگه یه بچه دیگه بیاری پسرت خیلی خوب میشه، من و شوهرم تو بچه دوم باهم بهم توافق رسیدیم😣☹️😏اما شوهرم گفت اصلا دوست ندارم بچه بیارم اما فقط به خاطر پسرم😣اما خب بعد از یه سال و دوماه اقدام که تحت نظر دکتر بودم باردار نشدم دیگه، میگم شاید حکمتی بوده، دیگه شوهرم سرد شد منم سرد شدم اما شوهرم بهم میگه تو مقصر همه چیز هستی وگرنه من عاشق این بودم بچه زیاد داشته باشم تو مقصری که بچمون اینجوری شد😔😔😏منم گفتم من تلاشم و کردم دیگه هیچی برام مهم نیست😭

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همچین مسائلی بیشتر ریشه ژنتیکی داره و به تربیت ربطی نداره 

اینو به شوهر بی سوادتون بگین و بهش یادآوری کنین به احتمال ۹۰ درصد اتفاقا خودش این ژن رو منتقل کرده پس دهنشو ببنده!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿