2777
2789
عنوان

متاهلا کمکم کنین

176 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من ۲/۵ ساله عقدم خب قهر و دعوای ما طول کشید رسیده به دو ماه و نیم تو تاپیک های قبلیم هست ماجراش، به خانواده ها کشیده شده  

همسرم اوایل جوابمو میداد الان نه جواب پیامامو میده نه زنگامو کلا ناپدید شده

اینم بگم دانشجو پزشکیه کشیک های سخت داره هر صبح و شب بیمارستانه 

خودمم کادردرمانم پیرا پزشکی خوندم  

خیلی تلاش کردم درست کنم ولی انگار پرروتر از قبل شده

نمیدونم دیگه یا خیلی تحت فشاره از بیمارستان و کار که حوصله فشار های روانی و قهرو نداره که نیست و نابود شده یا نمیدونم خودش میخواد خسته شم برم درخواست طلاق بدم 

اینم بگم ایشون بدون من تقریبا نمیتونست طاقت دو روز دوریمم نداشت نمیدونم چطور ۲ ماه شده.. 

منم حقیقت میخوام دیگه کلا ولش کنم به درس و بیمارستانم برسم 

نه مهریه میخوام اجرا بذارم نه کاری کنم نه پیش قدم شم هیچیییی

انگار کلا مجردم سرمو گرم امتحانام و بیمارستان کنم تا عید

اونم هر چقد میخواد قهر بمونه

اخرش که پیداش میشه 😐

چطوره به نظرتون؟ 

ولی یه نکته هست وقتی پیداش شد دیگه تو زندگیت راهش نده

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ چرا؟ 🥲 من هنوزم دوسش دارم اخه

ادمی ک رفته دوراشو زده برگشته بیخیال تو زندگی کرده رو دیگه میخوای چیکار

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

جدی؟ چرا؟ 🥲 من هنوزم دوسش دارم اخه

عزیزم مگه علافشی؟ درسته عقدید و به این راحتی نمیشه جدا شد ولی باید اونقدر مسئولیت پذیر باشه و بدونه که وقتی آدم عقده صرفا زیر چند تا ورق رو امضا نکرده نسبت به همسرش مسئوله یعنی چی که بره هروقت دلش خواست بیاد؟ ازین شوهر درمیاد ؟میشه بعدا زیر به سقف باهاش زندگی کرد؟ 

.
عزیزم مگه علافشی؟ درسته عقدید و به این راحتی نمیشه جدا شد ولی باید اونقدر مسئولیت پذیر باشه و بدونه ...

خدا لعنتش کنه.. نمیدونم واقعا.. از دور گفتن این حرفا راحته ولی برا من سخته من هنوز دوسش دارم 

خانواده ها یه بار دور هم جمع شدن که حل کنن دوباره دعوا شد

خب وقتی خودش ول کرده رفته دیگ امیدی بهش نیست .بزور نمیشه نگهش داشت...بهتره طلاقتو بگیری راحت شی ببخشید این سوالو میپرسم virgin هستی یا ن؟؟ چون اگ باشی ک راحتتتری ولی اگ ن حق و حقوقتو باید بگیری ازش ب این سادگی و توافقی جدا نشو

خب وقتی خودش ول کرده رفته دیگ امیدی بهش نیست .بزور نمیشه نگهش داشت...بهتره طلاقتو بگیری راحت شی ببخش ...

من نمیخوام به زور نگهش دارم 

شاید اون هدفش همینه که خستم کنه خودم برم درخواست طلاق بدم 

میخوام کلا محلش نذارم خودش بالاخره که پیداش میشه 

خدا لعنتش کنه.. نمیدونم واقعا.. از دور گفتن این حرفا راحته ولی برا من سخته من هنوز دوسش دارم

درکت میکنم ولی منطقی فکر کن، وقتی اونی که دو روز بدون تو طاقت نمی آورده دوماه تونسته بی خبر باشه چرا تو نتونی؟

نه که ولش کنی هروقت خودش اومد بگو یه بزرگتر بهشون بگه تکلیفشونو مشخص کنن یا سازش یا دور از جون تمام 

.
من نمیخوام به زور نگهش دارم شاید اون هدفش همینه که خستم کنه خودم برم درخواست طلاق بدم میخوام کلا محل ...

اخه ینی چی گم شده مگه خونه زندگی نداره ؟؟ مادر پدر نداره پیداش کنن یا مسعولیت ب عهدا بگیزن؟ حرف حسابش چیه خب با گم شدن ک چیزی درست نمیشه اگ میخواد بره بره...معلومه همین خانوادش این ترفندو یادش دادن ک شمارو خسته کنن...تیم ورک انجام میدن😑 تو اگ اون ی مدت دیگ پیداش نشه میتونی شکایت کنی ازش